Detaylar
Kim cevapladı?Sessizliğe 10+k verecekseniz bu var.
Stabil çalışması sürücüye ve sisteminize bağlı.
Coil whine olup olmayacağını üreten firma bile bilmiyor, o şansa kalmış.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
En sessiz, stabil çalışan coil whine sorunu olmayan 3 kart hangisi?
Coil whine in garantisi yok ama daha düşük güç tüketen kartlarda daha az görülüyor coil whine. Sessizlik olarak 3 fanlı her markanın kartı sessiz çalışıyor zaten. Prime 5070 Ti alabilirsin.
Değmez mi hocam?Sessizliğe 10+k verecekseniz bu var.
Sessizse çok iyi hocam, nereden aldınız? Hayırlı olsun.PNY Epic-X RGB modelini kullanıyorum testlerde ve oyunlarda maksimum 64 derece gördüm. Oldukça serin ve sessiz çalışıyor. CW tamamen şans @20424 hocamın dediği gibi
xLeomessi
Becerikli
Değmez mi hocam?
Sessizse çok iyi hocam, nereden aldınız? Hayırlı olsun.
Sinerji'den almıştım hocam
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Sessizlik konusu cok uzar. Fan Rpm leri dışında rulman yüzünden db seviyeleri fark ediyor ve bu değerler pek paylaşılmıyor. Sadece 'anırmasın yeter' için öneri yapılabilir.
Coilwhine ise şans faktörü. Astral de bile denk gelirken piyasanın en berbat modelinde denk gelmeyebilir.
Gördüğüm en makul model şu :
Fiyatı piyasaya göre harika olduğundan daha fazla model önermeye gerek duymuyorum. GamingX gördüm o da +10k falan ekliyor ki değmez.
Coilwhine ise şans faktörü. Astral de bile denk gelirken piyasanın en berbat modelinde denk gelmeyebilir.
Fiyatı piyasaya göre harika olduğundan daha fazla model önermeye gerek duymuyorum. GamingX gördüm o da +10k falan ekliyor ki değmez.
Sinerji iade konusunda nasıl üstadım? Bu modeli listeme ekledim, almayı düşünüyorum. Super serisini bekleyeyim mi?Sessizlik konusu cok uzar. Fan Rpm leri dışında rulman yüzünden db seviyeleri fark ediyor ve bu değerler pek paylaşılmıyor. Sadece 'anırmasın yeter' için öneri yapılabilir.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Acelen yoksa bekleyebilirsin. Ben o konuda çok nötrüm.Sinerji iade konusunda nasıl üstadım? Bu modeli listeme ekledim, almayı düşünüyorum. Super serisini bekleyeyim mi?
Sinerji bi ara drama çıkarmıştı o günden beri nasıl bilgim yok. Sürekli öneriliyor diye önerdim (tek günah keçisi değilim).
Sinerji anladığım kadarıyla vade farkı koyuyor. Nakit almayacağım yani fiyat çok artıyor. Asus Prime 54k geliyor 6 taksitle.Sessizlik konusu cok uzar. Fan Rpm leri dışında rulman yüzünden db seviyeleri fark ediyor ve bu değerler pek paylaşılmıyor. Sadece 'anırmasın yeter' için öneri yapılabilir.
Nakit almayınca çok bir fiyat esprisi kalmıyor aslında.Acelen yoksa bekleyebilirsin. Ben o konuda çok nötrüm.
Sinerji bi ara drama çıkarmıştı o günden beri nasıl bilgim yok. Sürekli öneriliyor diye önerdim (tek günah keçisi değilim).
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-