Ellegans

Becerikli
Masa olarak bunu almayı düşünüyorum: xDrive Rüzgar Oyuncu Masası Beyaz.

2 tane raf almayı düşünüyorum, bundan: BERGSHULT/GRANHULT beyaz-nikelaj kaplama 80x20 cm duvar rafı - 39290824 | IKEA

Birkaç tane böyle sarkan bitkilerden alacağım, raflara koyacağım: DDPEST DDS-S105 Saksı & Saksılı Bitkiler da Sarkan Yapay Sarmaşık

Rafların biraz daha yukarısına bunlardan koymayı düşünüyorum: Hexagonel Oda Işığı Birleştirilebilir RGB-IC Telefon ve Kumanda Kontrol.

Figür olarak bunu buldum, şu anda sadece: https://www.trendyol.com/poplybizz3...p-1162237407?boutiqueId=61&merchantId=1268881

Belirli bir bütçem yok, her şeyi teker teker para biriktirdikçe alacağım.

Kasam tamamen siyah ama siyah beyaz sistem toplamak istiyorum, diğer eşyaları da siyah/beyaz alacağım, hoş durması için.

Şu anda bana dekorasyon için öneriler lazım, neler koyabilirim, nasıl dizayn edebilirim vs.

Dekorasyondan çok anlamıyorum, raflara koyacak bir şeyler lazım, figürler koyacağım, figür önerisi de verirseniz iyi olur.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masanın altına led çekebilirsin.

IMG_20260802_170737.webp

Figür olarak da sevdiğin bir filmin veya oyunun karakterlerinden koyabilirsin. Diecast araba da olabilir. Kitap da olabilir. Hoşuna giderse PC parçalarının kutuları dizilebilir.

IMG_20260802_171111.webp

Raf olarak GT3 RS Spoiler rafı var. Çok hoşuma gitti ama evde kalıcı olmadığım için almadım. Bakabilirsin alternatif olarak.

Rafa bir şey koymak için koyma işte. Neyi seviyorsan, nelerden hoşlanıyorsan onlardan koyarsın. Yoksa böyle bir şey hiç raf kullanma. Figür olarak mesela Pop UP figürler var. Pahalılar, ilgilisine güzel. Ben de mesela bir raf dizayn edeceğim ilgi alanım Lego olduğu için Lego araçlarını koyacağım oraya. Bu tamamen senin zevkine bakıyor.

Yapay bitkiye de gerek yok bence. Çok bir bitki istiyorsan 1-2 tane çiçeği olan veya şekilli bir kaktüs al daha iyi. Görüntüsü de güzel hem.