Konu Başlıkları Gizle
- İlk öncelikle donanım kimliklerini aşağıdaki videodan yardım alarak buluyoruz ve internetten güvenilir bir kaynaktan sürücülerimizi indiriyoruz.
- Sürücünüzün işletim sisteminizle uyumlu olduğuna dikkat ediniz.
Sürücü kurulumu
- Sürücümüz çok yüksek ihtimalle bir ZIP dosyasının içinde olacaktır. Bunu klasöre çıkartın.
- Windows tuşu + R kısayolu ile Çalıştır penceresini açalım ve "devmgmt.msc" yazalım.
- İlgili aygıta tıklayın ve yukarıdaki navigasyonda bulunan "Cihaz sürücüsünü güncelleştir" butonuna tıklayın.
- Açılan pencereden "bilgisayarımdaki sürücülere göz at" kısmına tıklayın.
- Açılan pencereden "göz at..." tuşuna tıklayın. Çıkardığınız dosyanın konumunu seçin ve tamam tuşuna tıklayın. Ana klasörü seçebilirsiniz. "Alt klasörlerle birlikte" tikini işaretlemeyi unutmayın.
- "Sonraki" tuşuna tıklayın ve kurulumu başlatın.
Bu yöntem ile setup dosyası olmayan sürücülerinizi kurabilirsiniz.
Sürücü kurulumu
- Sürücümüz çok yüksek ihtimalle bir ZIP dosyasının içinde olacaktır. Bunu klasöre çıkartın. Ben 7-Zip kullanıyorum. Sizler alternatif programlar da kullanabilirsiniz.
- Windows tuşu + R kısayolu ile Çalıştır penceresini açalım ve "devmgmt.msc" yazalım.
- İlgili aygıta tıklayın ve yukarıdaki navigasyonda bulunan "Cihaz sürücüsünü güncelleştir" butonuna tıklayın. Ben Wi-Fi kartımın 2007 tarihine ait sürücüsünü güncelleştireceğim.
- Açılan pencereden "bilgisayarımdaki sürücülere göz at" kısmına tıklayın.
- Açılan pencereden "göz at..." tuşuna tıklayın. Çıkardığınız dosyanın konumunu seçin ve tamam tuşuna tıklayın. Ana klasörü seçebilirsiniz. "Alt klasörlerle birlikte" tikini işaretlemeyi unutmayın.
- "Sonraki" tuşuna tıklayın ve kurulumu başlatın.