Setupa ekstra ne önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 357
  • Etiketler Etiketler
    ekstra
Duvara civi bile cakamadigim icin 10-15 tane kapali kutu Hot Wheels duruyor dolapta. Model arabalar ve 2 tane buyuk legoyu saymiyorum bile. Para var imkan var ama ev belirsizligi yuzunden hiçbir seye dokunamiyorum.

O zaman gerçekten beklemeni öneririm ben ev yapılana kadar mecburi yeni bir eve geçtim ve uzun süre kalacağım için taşınmadan önce kırık bir masayla takıldım ve iyi ki de yapmışım diyorum çünkü kafama göre alsam şu an istediğim masayı yapamazdım herhalde. Eve göre tasarlayınca çok daha rahat oluyor. Mesela masamın olduğu duvar yaklaşık 370 cm falan ve 3 noktadan 45 derece açı alıyor tam ona göre bir masa yaptırdım ve aşırı memnunum. Bir yerde sistemimi bir yerde de airbrush ve lehim makinelerimi kullanabileceğim çalışma ortamı yaptım sağ tarafta kalan boşluğu ise masaya bağlı bir raflıkla tamamladım.

Estetikten çok kullanım kolaylığına önem ver bu tarz şeyler son rütuş kalıyor.

Tesekkur ediyorum hocam. Onerileriniz ve guzel dileginiz icin.

Ben de tam bu yuzden beklemeyi planliyorum. Yatak degisicek , ev degisicek bir ton belirsizlik mevcut. Kesin bir durum oldugunda en bastan adam gibi yapmak istiyorum. Zaten ekipmanlarim monitorlerim ve kasam hazir. Sadece gorsellik ve ergonomi kaliyor. Tesekkur ederim hocam.

Benim de sizin gibi bir durumum vardı, tüm odamı yeniledikten sonra masamı ve setupımı kurdum. Acele etmeyin

Şahsen katılıyorum ama sonuçta sizin de dediğiniz gibi kişinin kendi zevki.

Kendi masamda da F1 tablosu var mesela, duvar panelinden daha hoş duruyor. Fakat çok daha pahalı.

Aynen öyle, ben bu odayı biraz daha hobi odası olarak kullanıyorum ve bu yüzden yatağımı falan ayırdım çekyat tarzı bir şey attım. Mesela normalde projeksiyonumu boş bir yere yansıtmayı düşünüyordum ama yer olmadığından bunu yapamadım bende ahşap panelleri iade edip yerine duvarı tamamen beyaz boş bir şekilde bıraktım. Diğer çalışma masası arkasını ise projeksiyon yardımıyla sevdiğim figürleri çizip posca ile boyadım. Ahşap panellerin satıcısı Allah'tan iadeyi kabul etti yoksa sırf önden hazırlık yaptım diye elimde kalacaklardı.
He başta yama gibi hissettirdi bu durum ama şimdi hoşuma da gitmedi değil . Posca tavsiye ederim bu arada özellikle projeksiyon veya 3D gözlüğün varsa çok güzel şeyler yapabilirsin duvara.

Klavyede ışıklı tuşlar var ama fare sade. Birbirlerine uyumlu olsalar daha iyi olurdu.

Duvar monitör kolu alıp iki monitörü üst üstte koymanı öneririm böyle dar olmuş alan maalesef kötü duruyor.

Duvar monitör kolu alıp iki monitörü üst üstte koymanı öneririm böyle dar olmuş alan maalesef kötü duruyor.
1 tane monitor kolu mevcut. Soldaki ekran NB F80'e bagli zaten. Uste cikmiyor ayrica O kadar yukseltemiyorum kolu.

Ayrica dedigim gibi delme islemi yapamiyorum. Delme islemi yapabilseydim ana monitor'e duvar kolu alacaktim.
1 tane monitor kolu mevcut. Soldaki ekran NB F80'e bagli zaten. Uste cikmiyor ayrica O kadar yukseltemiyorum kolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…