Duvara civi bile cakamadigim icin 10-15 tane kapali kutu Hot Wheels duruyor dolapta. Model arabalar ve 2 tane buyuk legoyu saymiyorum bile. Para var imkan var ama ev belirsizligi yuzunden hiçbir seye dokunamiyorum.

O zaman gerçekten beklemeni öneririm ben ev yapılana kadar mecburi yeni bir eve geçtim ve uzun süre kalacağım için taşınmadan önce kırık bir masayla takıldım ve iyi ki de yapmışım diyorum çünkü kafama göre alsam şu an istediğim masayı yapamazdım herhalde. Eve göre tasarlayınca çok daha rahat oluyor. Mesela masamın olduğu duvar yaklaşık 370 cm falan ve 3 noktadan 45 derece açı alıyor tam ona göre bir masa yaptırdım ve aşırı memnunum. Bir yerde sistemimi bir yerde de airbrush ve lehim makinelerimi kullanabileceğim çalışma ortamı yaptım sağ tarafta kalan boşluğu ise masaya bağlı bir raflıkla tamamladım.

Estetikten çok kullanım kolaylığına önem ver bu tarz şeyler son rütuş kalıyor.

Taşınma konusu vs. netleştiğinde masanızı alırsınız :) Şimdiden hayırlı olsun diyorum, 140 veya üstü bir model alırsanız rahat olursunuz (yine de deneyip görün). Keylight da aşağıda attığım ışıklandırma gibi:

Eki Görüntüle 230052

Arkaya da şöyle bir pano olabilir.

Eki Görüntüle 230053

Bunun dışında fikir almak amacıyla Tiktok'ta Techtok hesaplarına göz atabilirsiniz.
Tesekkur ediyorum hocam. Onerileriniz ve guzel dileginiz icin.

O zaman gerçekten beklemeni öneririm ben ev yapılana kadar yeni bir eve geçtim ve uzun süre kalacağım için taşınmadan önce kırık bir masayla takıldım ve iyi ki de yapmışım diyorum çünkü kafama göre alsam şu an istediğim masayı yapamazdım herhalde. Eve göre tasarlayınca çok daha rahat oluyor mesela masamın olduğu duvar yaklaşık 370 cm falan ve 3 noktadan 45 derece açı alıyor tam ona göre bir masa yaptırdım ve aşırı memnunum. Bir yerde sistemimi bir yerde de airbrush ve lehim makinelerimi kullanabileceğim çalışma ortamı yaptım sağ tarafta kalan boşluğu ise masaya bağlı bir raflıkla tamamladım.

Estetikten çok kullanım kolaylığına önem ver bu tarz şeyler son rütuş kalıyor.
Ben de tam bu yuzden beklemeyi planliyorum. Yatak degisicek , ev degisicek bir ton belirsizlik mevcut. Kesin bir durum oldugunda en bastan adam gibi yapmak istiyorum. Zaten ekipmanlarim monitorlerim ve kasam hazir. Sadece gorsellik ve ergonomi kaliyor. Tesekkur ederim hocam.

Ben de tam bu yuzden beklemeyi planliyorum. Yatak degisicek , ev degisicek bir ton belirsizlik mevcut. Kesin bir durum oldugunda en bastan adam gibi yapmak istiyorum. Zaten ekipmanlarim monitorlerim ve kasam hazir. Sadece gorsellik ve ergonomi kaliyor. Tesekkur ederim hocam.
Benim de sizin gibi bir durumum vardı, tüm odamı yeniledikten sonra masamı ve setupımı kurdum. Acele etmeyin :)

Bunlar artık bitki örtüsü oldu. Bana sorarsanız herkeste görüldüğü için artık eski o özel havası yok o ürünlerin. Güzel durduğunu artık düşünmüyorum. Tabii ki de herkesin kendi zevki.

Şahsen katılıyorum ama sonuçta sizin de dediğiniz gibi kişinin kendi zevki.

Kendi masamda da F1 tablosu var mesela, duvar panelinden daha hoş duruyor. Fakat çok daha pahalı.

Teşekkür ediyorum hocam. Onerileriniz ve guzel dileginiz icin.

Ben de tam bu yuzden beklemeyi planliyorum. Yatak degisecek, ev degisecek bir ton belirsizlik mevcut. Kesin bir durum oldugunda en bastan adam gibi yapmak istiyorum. Zaten ekipmanlarim monitorlerim ve kasam hazir. Sadece gorsellik ve ergonomi kalıyor. Teşekkür ederim hocam.

Aynen öyle, ben bu odayı biraz daha hobi odası olarak kullanıyorum ve bu yüzden yatağımı falan ayırdım çekyat tarzı bir şey attım. Mesela normalde projeksiyonumu boş bir yere yansıtmayı düşünüyordum ama yer olmadığından bunu yapamadım bende ahşap panelleri iade edip yerine duvarı tamamen beyaz boş bir şekilde bıraktım. Diğer çalışma masası arkasını ise projeksiyon yardımıyla sevdiğim figürleri çizip posca ile boyadım. Ahşap panellerin satıcısı Allah'tan iadeyi kabul etti yoksa sırf önden hazırlık yaptım diye elimde kalacaklardı.
He başta yama gibi hissettirdi bu durum ama şimdi hoşuma da gitmedi değil :). Posca tavsiye ederim bu arada özellikle projeksiyon veya 3D gözlüğün varsa çok güzel şeyler yapabilirsin duvara.

1772304468637.webp

1772304451007.webp

Iyi aksamlar dostlar. Umarim keyfiniz yerindedir. Setup'ım aktif olarak asagidaki fotografta goruldugu gibi.

Eki Görüntüle 230040

Kasa da bu sekil duruyor.

Eki Görüntüle 230041

Bu sisteme masa disinda ne onerebilirsiniz? Monitor isigi vs gibi kastediyorum.

Masa disinda deme sebebim masa degistirmek zaten 1. planda ancak bir olayin belli olmasini bekliyorum.

Teşekkürler.

@LH44 hocam senin de fikirlerin onemli. :D

Duvar monitör kolu alıp iki monitörü üst üstte koymanı öneririm böyle dar olmuş alan maalesef kötü duruyor.

Duvar monitör kolu alıp iki monitörü üst üstte koymanı öneririm böyle dar olmuş alan maalesef kötü duruyor.
1 tane monitor kolu mevcut. Soldaki ekran NB F80'e bagli zaten. Uste cikmiyor ayrica O kadar yukseltemiyorum kolu.

Ayrica dedigim gibi delme islemi yapamiyorum. Delme islemi yapabilseydim ana monitor'e duvar kolu alacaktim.
Masayı büyütme veya duvarı süsleme fikirleri gelmiş zaten.
Eğer monitör standı yoksa o baya işine yarar bu kadar küçük masada.
Şu tarz ;

Havada tuttuğu için alan tasarrufu sağlıyor. + Hareket kabiliyeti çok iyi.
1 tane monitor kolu mevcut. Soldaki ekran NB F80'e bagli zaten. Uste cikmiyor ayrica O kadar yukseltemiyorum kolu.