Makaleler
1
Yer
İzmir
Iyi aksamlar dostlar. Umarim keyfiniz yerindedir. Setup'ım aktif olarak asagidaki fotografta goruldugu gibi.

1772302159010.webp

Kasa da bu sekil duruyor.

1772302179947.webp

Bu sisteme masa disinda ne onerebilirsiniz? Monitor isigi vs gibi kastediyorum.

Masa disinda deme sebebim masa degistirmek zaten 1. planda ancak bir olayin belli olmasini bekliyorum.

Tesekkurler.

@LH44 Hocam senin de fikirlerin onemli. :D

Masanın üstü yerine duvarı biraz süslemen daha hoş olur. Mesela ahşap paneller (rengi sana kalmış) ve hafif bir aydınlatmayla oraya biraz daha dolu bir efekt verebilirsin.

Örnek:
1772302815185.webp

1772302712963.webp

Kesinlikle önce büyük bir masa tercih etmen lazım. Sonra 50x50 bir mousepad tercih etmeni öneririm. Onun dışında keylight gibi ürünlerle aydınlatmana önem vermeni öneririm. Pano, tablo gibi şeylerle de arka planı ve duvarı doldurabilirsin.

@ircoas,
1772302159010~2.webp

Kırmızı işaretli kısıma beğendiğin bir duvar paneli, sarı kısıma ise bir raf yakışır bence -üzerine figürler veya hoşlandığın şeyleri koyarsın-. Rafın altına duruma göre şerit LED çekebilirsin.

Kesinlikle önce büyük bir masa tercih etmen lazım. Sonra 50x50 bir mousepad tercih etmeni öneririm. Onun dışında keylight gibi ürünlerle aydınlatmana önem vermeni öneririm. Pano, tablo gibi şeylerle de arka planı ve duvarı doldurabilirsin.
Zaten 1. Planim bu ancak ev mevzusu var daha belli olmayan. Tasinma gibi. Bu yuzden bu eve uygun bir sey alip tasinirsam yine elimde patlar. O yuzden onu bekletiyorum ancak dedigim gibi ilk yapacagim sey masa almak. Keylight ne bilmiyorum ayrica.

@ircoas, Eki Görüntüle 230046

Kırmızı işaretli kısıma beğendiğin bir duvar paneli, sarı kısıma ise bir raf yakışır bence -üzerine figürler veya hoşlandığın şeyleri koyarsın-. Rafın altına duruma göre şerit LED çekebilirsin.
Tesekkur ettim hocam. Masa ile beraber bunlari da halledeyim ev mevzusu belli oldugunda.

@ircoas, Eki Görüntüle 230046

Bunlar artık bitki örtüsü oldu. Bana sorarsanız herkeste görüldüğü için artık eski o özel havası yok o ürünlerin. Güzel durduğunu artık düşünmüyorum. Tabii ki de herkesin kendi zevki.

Zaten 1. Planim bu ancak ev mevzusu var daha belli olmayan. Tasinma gibi. Bu yuzden bu eve uygun bir sey alip tasinirsam yine elimde patlar. O yuzden onu bekletiyorum ancak dedigim gibi ilk yapacagim sey masa almak. Keylight ne bilmiyorum ayrica.
Taşınma konusu vs. netleştiğinde masanızı alırsınız :) Şimdiden hayırlı olsun diyorum, 140 veya üstü bir model alırsanız rahat olursunuz (yine de deneyip görün). Keylight da aşağıda attığım ışıklandırma gibi:

Görüntü 28.02.2026 21.34.webp

Arkaya da şöyle bir pano olabilir.

Ekran Resmi 2026-02-28 21.36.24.webp

Bunun dışında fikir almak amacıyla Tiktok'ta Techtok hesaplarına göz atabilirsiniz.