Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar başlıkta tam anlaşılmamış olabilir kısaca özet geçeyim.

Bizim 4'lü 2 kız 2 erkek yaklaşık 1 senelik bir arkadaş grubumuz var arka dörtlü tarzı. Ben de yaklaşık 5-6 aydır 10. sınıf başından beridir gruptaki 1 kıza aşığım. Asla unutamıyorum ve önümde oturduğu içinde her gün onu görüyorum. Son zamanlarda 4 kişi gayet hoş hep Instagram'da okulda bol bol sohbet ederdik ama son 2 gündür kız bize karşı erkek arkadaşım ve bana bir tuhaf davranıyor. Kendi içinde bir durumu olabilir gayet ama sınıftan bir çocuğa karşı ise davranışı daha düzgün. Normalde o çocuğu pek sevmezdi kötü alışkanlıkları olduğu için ama şimdi ise son 2 gündür bu 2 kız bu çocukla çok takılıyor. Tabii ki kız hiçbir şeyim olmadığı için karışamam ama çok canımı sıkıyor bu durum. İçten içe çok üzülüyorum ve tüm gün moralim sıfır geziyorum. Nasıl unutacağım bilmiyorum ama ben bu kıza çok aşığım. Fakat bu kız ise kendini derslere adamış bir o kadar inek ama bir o kadar da inek gözükmeyen bir tip gibi. Bu kızın ise bu tarz sevgili işlerinde gözü olmadığını biliyorum. Ve şunu fark ettim ki kız gereksiz kabalaşıyor bazen ve çok kendini beğenmiş bir tip gibi. Aşk gözümü kör etti diyebiliriz sanırım. O kadar da kötü biri değil ama odun gibi yani bir hediye almıştım ufak doğru düzgün teşekkür bile etmedi. Bazı manevi değerlerden pek anlamıyor. O yüzden kendi iyiliğim için bu kızı unutmam lazım. Fakat her o çocukla takıldıklarında içim çok kötü oluyor ağlacak duruma geliyorum. Çok bunaldım içimi dökmek istedim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim lise son sınıfım aklıma geldi üzerinden 6 yıl geçmiş. Stajda aynı senin gibiydim. Çevremde bir kız vardı başka bir lisede okuyordu yemek saatleri gelir yanıma oturur toplantı olduğunda da yine aynı şekilde yapardı. Tabi ben de onun benden hoşlandığını düşündüm. Zamanla ben de ilgi duymaya başladım ama yapım gereği öyle gidip konuşamazdım zaten konuşamadım maalesef.. sonra araya pandemi girdi daha onu göremedim ama unutamadım tabi. Ergen aklı işte kıza instagramdan yazmıştım baya bir şey yani normalde hiç yapmayacağım şeydir ama kız mesajıma görüldü bile atmadı 😂 en son kafaya taktım bildiğin. İşte bu takışımın sebebi aklımdaki belirsiz durumlardı. Belki bir kere konuşabilsem çok daha çabuk unutur atardım. O yüzden o kıza karşı bir hissin, bir ilgin varsa git konuş kardeşim sonra benim gibi birkaç yıl takıntılı yaşar öyle unutmaya çalışırsın. Hatta hayatının her dönemi bile aklına gelir. Bu hayatta en kötü şey kararsız kalmaktır kendimden biliyorum…

Benim lise son sınıfım aklıma geldi üzerinden 6 yıl geçmiş. Stajda aynı senin gibiydim. Çevremde bir kız vardı başka bir lisede okuyordu yemek saatleri gelir yanıma oturur toplantı olduğunda da yine aynı şekilde yapardı. Tabii ben de onun benden hoşlandığını düşündüm. Zamanla ben de ilgi duymaya başladım ama yapım gereği öyle gidip konuşamazdım zaten konuşamadım maalesef. Sonra araya pandemi girdi daha onu göremedim ama unutamadım tabii. Ergen aklı işte kıza Instagram'dan yazmıştım bayağı bir şey yani normalde hiç yapmayacağım şeydir ama kız mesajıma görüldü bile atmadı 😂 en son kafaya taktım bildiğin. İşte bu takışımın sebebi aklımdaki belirsiz durumlardı. Belki bir kere konuşabilsem çok daha çabuk unutur atardım. O yüzden o kıza karşı bir hissin, bir ilgin varsa git konuş kardeşim sonra benim gibi birkaç yıl takıntılı yaşar öyle unutmaya çalışırsın. Hatta hayatının her dönemi bile aklına gelir. Bu hayatta en kötü şey kararsız kalmaktır kendimden biliyorum…

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Fakat konuşsamda bir yere varmiyacağını bildiğim için hoşlandığımı söylemek istemiyorum. Bu tarz konular dolaylı yoldan da olsa çok kez açıldı ve kızın hiçbir şekilde benimle alakası olmiyacağını sorulara verdiği cevaplardan ve tavırlarından anlıyorum. Bu şekilde unutmam lazım.

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Fakat konuşsamda bir yere varmiyacağını bildiğim için hoşlandığımı söylemek istemiyorum. Bu tarz konular dolaylı yoldan da olsa çok kez açıldı ve kızın hiçbir şekilde benimle alakası olmiyacağını sorulara verdiği cevaplardan ve tavırlarından anlıyorum. Bu şekilde unutmam lazım.
Dostum inşallah unutursun. Kendimden örnek verdim işte, ben o hatayı yaptım keşke konuşsaydım. Olmayacaktı belki biliyorum hatta her staja gittiğimde farklı bir gözle bakacaktı ama olsun en azından içim rahat etmiş olurdu, bir şeyleri hayatımdan aklımdan çıkarmış olurdum. Sen yine de bu dediklerimi bir düşün :)

Dostum inşallah unutursun. Kendimden örnek verdim işte, ben o hatayı yaptım keşke konuşsaydım. Olmayacaktı belki biliyorum hatta her staja gittiğimde farklı bir gözle bakacaktı ama olsun en azından içim rahat etmiş olurdu, bir şeyleri hayatımdan aklımdan çıkarmış olurdum. Sen yine de bu dediklerimi bir düşün :)

Teşekkür ederim hocam. Gidişata göre bakacağım duruma umarım unutabilirim. İyi akşamlar.

Ah şu lise aşkları, liseden mezun olalı 2 yıl oldu. Ben de böyle 10.sınıf iken falan bir kıza tutulmuştum, içimde kalacağına dışımda kalsın dedim, açıldım görüldü yedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
geçen aylarda dershanemin bulunduğu bölgede işe başladığı için defalarca görmeye başladım, hatta konuştuk bile ama eskisi kadar öyle acı çekmiyorum. Bir zamanlar hayatım sadece ondan ibaret sanardım.
En iyisi yolumuza bakmak hocam boşuna demiyorlar geçmiş geçmişte kaldı diye..

Bende 1.sınıftan beridir birlikte okuduğumuz kızı sevmiştim. O zamanlarda 7 yaşlarındaydım galiba, onunla çok yakın arkadaş olmuştuk hatta. Sonra 7-8.sınıfta da ondan hoşlanmaya başladım, tabii o zamanlar çok utanıyordum ona aşık olduğumu söylemeye. Zaman zaman hatalar yaptım ergenliğimin tavan yaptığı dönemlerimdi. Ona korumacı davrandım, sevdiği çocukla gözünün önünde kavga ettim. Kısaca hayvanlık yaptım sonra da soğudu benden. Bir daha da benimle iletişim kurmadı, okulda da soğuk davranmaya başladı nefret ediyordu yani. 10.sınıfa kadar içimde kaldı söyleyemedim. Şu anda 11.sınıfım ve kız maalesef başka okula nakil oldu. Boş zamanlarımda hep aklıma gelir, onunla geçirdiğimiz zamanı, gülüp eğlendiğimiz günler. Keşke hep arkadaş olarak kalsaymışım. Neyse, gene boş yapmaya başladım böyle işte oldu bitti. Her şey geçmişte kaldı.