blacktooth

Uzman
4 yıllık bir ilişki bitti. Hayat şunu çok güzel öğretti: "Kendi ellerinle bilgisayarını toplamak istediğin kız, ağzınla ekran kartını taksan bile seni yarı yolda bırakabilir."

Söylenecek çok şey var, bunu yaşayan tek insan ben de değilim. Lâkin hiç evlenmemiş olmama rağmen insan kendini boşanmış gibi hissediyor. Hem çok şey söylemek istiyor insan hem de yalnızlığın içinde hapsolmak gibi hissettiriyor. Aynı zamanda en yakın arkadaşımdı, sanırım bu yüzden daha da çok koyuyor. Daha çok koyan tarafı keşke iyi ve güzel birisi olmasa. Keşke normal ve değmez birisi olsa da hayatımda ilk defa bir forumda aşk acısından bahsetmesem. İnsan kendini CrystalDiskInfo'da sağlığı %100 gösterip çalışmayan ssd gibi hissediyor. Neyse, ben biraz sistem toplama videosu izleyip rahatlayayım, sağlıcakla.

Son düzenleme:
4 yıllık bir ilişki bitti. Hayat şunu çok güzel öğretti: "Kendi ellerinle bilgisayarını toplamak istediğin kız, ağzınla ekran kartını taksan bile seni yarı yolda bırakabilir."

Söylenecek çok şey var, bunu yaşayan tek insan ben de değilim. Lâkin hiç evlenmemiş olmama rağmen insan kendini boşanmış gibi hissediyor. Hem çok şey söylemek istiyor insan hem de yalnızlığın içinde hapsolmak gibi hissettiriyor. Aynı zamanda en yakın arkadaşımdı, sanırım bu yüzden daha da çok koyuyor. Daha çok koyan tarafı keşke iyi ve güzel birisi olmasa. Keşke normal ve değmez birisi olsa da hayatımda ilk defa bir forumda aşk acısından bahsetmesem. Neyse, ben biraz sistem toplama videosu izleyip rahatlayayım, sağlıcakla.
Sakıncası yoksa neden ayrıldınız?

Sakıncası yoksa neden ayrıldınız?

Net bir sebebi yok. Dün bana sevdiğini söyleyip gözünden aşk damlayan kızın: "Gelecekte zaten biteceğini biliyorum." demesine uyandım. Dediğim gibi karşı taraf için bütün her şeyi planlamış, ay içinde kendi doğum günümde sırf onun işi var diye yaşadığı şehre gitme planı yapmış birisi olarak ben de bu soruya anlamlı bir cevap veremiyorum hocam, üzgünüm. İnsanı boğan şey de zaten bu anlamsızlık.

Anlıyorum.

maxresdefault.webp

Uzun ilişkilerde gördüğüm kadarıyla bir karşılıklı olarak bir stabilite sorunu görüyorum. Sevgilim olmadı ama sevdiğim kızın zamanında yaptıkları da bu yönde ilerleme gösteriyordu. Hayırlısı buymuş can sıkmaya gerek yok biraz moralinizi toparlayın yeni sayfaya merhaba deyin.

Kafandaki soru işaretlerini onunla açıkça konuşman senin faydana olur çünkü belirsizlik insanın içini kemiren en kötü histir.

Benim de bir nişanlım vardı. Liseyi, üniversiteyi birlikte okuduk. Gurbette, aynı evde birbirimize tutunarak yaşadık. Öğrencilik döneminde yeri geldi birlikte aç yattık, yeri geldi tok yattık. Mezun olduktan sonra evlenme teklifi ettim, kabul etti. Nişanlandık.
Ama kısa bir süre sonra kolon kanseri oldum. O dönem yanımda olmasını çok isterdim ama o beni terk etti. Hem de öyle kolayca, sanki bunca yaşanmışlık hiç olmamış gibi. Bir gün görüşmek istediğini söyledi. O halimle kalktım yanına gittim. “Senden ayrılmak istiyorum.” dedi. Sebebini bile sormadım, "Hayatıma girerken yüzün güldü, giderkende yüzün gülsün, Allah'a emanet." deyip ayrıldım yanından. Hiç sorgulamadım neden gitti diye. Çünkü bazen insan cevabını bilse bile değişen bir şey olmayacağını hisseder. Kanseri atlattıktan sonra yakın arkadaşı aradı, “Seninle konuşmak istiyor” dedi. Ama istemedim.

Kafandaki soru işaretlerini onunla açıkça konuşman senin faydana olur çünkü belirsizlik insanın içini kemiren en kötü histir.

Benim de bir nişanlım vardı. Liseyi, üniversiteyi birlikte okuduk. Gurbette, aynı evde birbirimize tutunarak yaşadık. Öğrencilik döneminde yeri geldi birlikte aç yattık, yeri geldi tok yattık. Mezun olduktan sonra evlenme teklifi ettim, kabul etti. Nişanlandık.
Ama kısa bir süre sonra kolon kanseri oldum. O dönem yanımda olmasını çok isterdim ama o beni terk etti. Hem de öyle kolayca, sanki bunca yaşanmışlık hiç olmamış gibi. Bir gün görüşmek istediğini söyledi. O halimle kalktım yanına gittim. “Senden ayrılmak istiyorum.” dedi. Sebebini bile sormadım, "Hayatıma girerken yüzün güldü, giderkende yüzün gülsün, Allah'a emanet." deyip ayrıldım yanından. Hiç sorgulamadım neden gitti diye. Çünkü bazen insan cevabını bilse bile değişen bir şey olmayacağını hisseder. Kanseri atlattıktan sonra yakın arkadaşı aradı, “Seninle konuşmak istiyor” dedi. Ama istemedim.
Kötünün kötüsü var derler. Benim yaşadıklarım kendimce büyük, sizin yaşadığınız şeyler daha ağır ve büyük olmuş. Haklısınız, ki ben de öyle düşünüyorum. Düşünmekten başka da insanın çaresi olmuyor zaten. Hayat devam ediyor, canımız dediğimiz insanlar olmadan da devam edebilir. Teşekkür ederim desteğiniz için ve geçmiş olsun geçmiş hastalığınız için..

@Th3RealKayseriLee Aynı şekilde teşekkür ederim destekleriniz için.

Kötünün kötüsü var derler. Benim yaşadıklarım kendimce büyük, sizin yaşadığınız şeyler daha ağır ve büyük olmuş. Haklısınız, ki ben de öyle düşünüyorum. Düşünmekten başka da insanın çaresi olmuyor zaten. Hayat devam ediyor, canımız dediğimiz insanlar olmadan da devam edebilir. Teşekkür ederim desteğiniz için ve geçmiş olsun geçmiş hastalığınız için..

@Th3RealKayseriLee Aynı şekilde teşekkür ederim destekleriniz için.
Teşekkür ederim, geçmiş geçmişte kaldı geleceğe bakıyorum. Kafanı kurcalayan şeyler varsa konuşmanı isterim. Belirsizliği yok et en azından. Sonrasında hayatına odaklan. Spora yazılmanı tavsiye ederim. Kas yap kızın karşısına çık diye değil tabii ki. Bu dönemlerde mutluluk hormonuna ihtiyacın var. Bu hormonu ya antidepresan ile elde edeceksin ya da sporla. Spor yap hem mutlu ol, hemde enerjik. Ayrıca yeni dostlar edinirsin. Fitness salonlarında edilen dostluklar gerçekten çok iyi oluyor.

Teşekkür ederim, geçmiş geçmişte kaldı geleceğe bakıyorum. Kafanı kurcalayan şeyler varsa konuşmanı isterim. Belirsizliği yok et en azından. Sonrasında hayatına odaklan. Spora yazılmanı tavsiye ederim. Kas yap kızın karşısına çık diye değil tabii ki. Bu dönemlerde mutluluk hormonuna ihtiyacın var. Bu hormonu ya antidepresan ile elde edeceksin ya da sporla. Spor yap hem mutlu ol, hemde enerjik. Ayrıca yeni dostlar edinirsin. Fitness salonlarında edilen dostluklar gerçekten çok iyi oluyor.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, anlayabiliyorum. Spor yapıyorum zaten, zamanla geçer demekten başka seçenek kalmıyor geriye. Yeni insanlarla tanışmayı biraz daha arttırabilirim, iyi gelecektir. Yine de yorucu, bulunur sanırım bir çaresi.