MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Mesela, ben rap veya rap'in herhangi bir türünü sevmem. Kulaklarımı tırmalıyor.
Son düzenleme:
Türkçe Rap ve Phonk sevmem. (Türkçe rapten kastım bu kendini serseri gösteren yeni nesiller). Phonku da sadece etrafımdaki değişik ergenler dinliyor. Ondan dolayı sevmiyorum. Bir de yeni nesil Türkçe pop.Mesela ben rap'i ya da rap'in hiçbir türünü sevmem. Kulaklarımı tırmalıyor.
Türkçe şarkıların neredeyse tamamı arabesk. Pop şarkıların sözlerine bak hep negatif.
Gucci giyiniyorum, fiyatına bakmadan alıyorum. Tüm kadınlar benim. Küfür ediyorum. Çok havalıyım. Param var. Yes sure ow yeah.Türkçe rap. Kelime kafiyesi yapmak ve hazır beatların üstüne fakir edebiyatı yapmaktan başka bir şey yapmayanların basit bir ses karışımı gibi geliyor bana. Ow yeah ben fakirim sen zengin beni anlayamazsın ow yeah bütün kadınlar kötüdür ow yeah.
Bu dediğin yeni nesil örnekleri. Gerçekten içi çok boş. Ama eski okul Türkçe Rap lirikal açıdan çok zengin. Saian, Karaçalı, Da Poet ve Hayki zamanları gördü Türkçe Rap ve bence zirvedir.Gucci giyiniyorum, fiyatına bakmadan alıyorum. Tüm kadınlar benim. Küfür ediyorum. Çok havalıyım. Param var. Yes sure ow yeah.![]()