Pop müzik.

Türkçe rap. Kelime kafiyesi yapmak ve hazır beatların üstüne fakir edebiyatı yapmaktan başka bir şey yapmayanların basit bir ses karışımı gibi geliyor bana. Ow yeah ben fakirim sen zengin beni anlayamazsın ow yeah bütün kadınlar kötüdür ow yeah.

Türkçe Rap'in böyle algılanması gerçekten çok üzücü keşke hakkını vererek dinleseniz ama ön yargı insanımızda en sık bulunan şeylerden...

Pek rap sevmiyorum.

Rammstein ve Linkin Park hangi türe giriyor, onları çok severim, onlar da metal mi hiç bilmiyorum ama boğazı yırtılana kadar bağıran bir vokale sahip olan tüm metal müziklerden nefret ediyorum. İnsanlık ayıbı resmen.

Phonk müzik sevmiyorum. Türkçe rap sevmeyenler no.1'e şans versin. Çiçeklerde bir telaş var tavsiyemdir.

Bosverin hocam o laflari syoleyen adamlar Turkce Rap dinlemesin zaten. Ayrica adamlarin yakindigi butun olaylar No1'in o sarkisinda mevcut. Daha da onyargi verir adamlara.

Türkçe şarkıların neredeyse tamamı arabesk. Pop şarkıların sözlerine bak hep negatif.
Uzun süredir Türkçe şarkı dinlemiyorum. Türklerde pek şarkı kültürü yok, adamakıllı rock ya da country müzik yapan çok az var. Rap ise mahvolmuş zaten, eski Sagopa ve Ceza dışında rap şarkı da yok. Türklerin şarkı kültürü şu:
"Ooo ye ye ye"
"Ben seni çok sevdim sen beni sevmedin"
"Polisten gaçın"
"Seni ben...(Küfür) ondan sonra...(Küfür)"

Rap kadar yozlaşan bir müzik türü yoktur herhalde. Anlamlı mesajlar vermekten uyuşturucuya karı kıza...

Rap demek ilk soylediginiz seyler zaten. Digerleri para icin.

Sagopa ve Ceza dışında rap şarkı da yok.

O iki isim disinda onlarca isim var. Onlarin hakkini yiyemezsin. Zaten Ceza dediginiz adam şu an rap yapmiyor.

Soyle bir foto buldum internette :)
1722668736854.webp

İnsanların kendilerini sanki normalde iyilik meleği ya da ahlak timsali sanması çok komik adamların ağızlarından çıkan küfüre takılıyorlar. Adam gecekonduda karın tokluğuna zar zor yaşamış ne istiyorsunuz çiçek böcek herkes sarılsın öpüşsün mü desin. Argümanlarınızda çok komik 10 yıldır aynı metni kopyala yapıştır yapıyorsunuz yeni nesil rapcilerin hareketleri yüzünden bütün Türkçe Rap'i ergen müziği ilan ediyorsunuz. Ne bileyim gidin bir Sagopa Kajmer 24, bir pesimistin göz yaşları, kötü insanları tanıma senesi, iskeletler diyarında bir et parçası, baytar, muamma dinleyin.

Metal dinlerim fakat punk'tan nefret ediyorum elle tutulur bir müzik türü değil.

Phonk demiyorum bu arada ondan da nefret ederim ama buradaki bahsettiğim rock'ın alt kademesi punk müzik.

Son düzenleme:
Tarzım değil deseniz sorun yok bu arada herkes her müzik türünü sevemez sevmemelide bence herkesin bir zevki olmalı ama tarzım değil demekle sırf sevmediğiniz için 10 yıldır aynı metni kopyala yapıştır yapmak biraz komik oluyor.