Sevmediğiniz yayıncılar kimler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 783

792

Uzman
Merhaba, sevmediğiniz yayıncılar kimler?

1 saat önce meraktan baktım, küfür etmeyen yayıncı yok. Koca koca insanlar oturmuş Fenerbahçe'yi tartışıyor? La oğlum siz yönetimde misiniz? Gidin ülke meselesi konuşun, ülkede vatandaş olarak yönetimdesin.

İfadeler: 792
Normalde hiçbir yayıncıyı izlemem, etmem. Kimi yayıncıların ne halt olduğunu biliyorum ama aralarında en çok katlanamadığım birisi varsa o da Jahrein'dir. Kendisinden resmen nefret ediyorum. Çocuksu hareketleri, başkalarına sürekli saldırma gibi işsizliklerde bulunan bir yayıncı. Kitlesini de ayrı sevmiyorum zaten. Bir zamanlar standart bir yayıncı iken bir anda siyasete atılmasıyla resmen kendini bitirdi. Dediğim gibi, normalde Twitch veya Kick yayınları izleyen biri değilim. Ama herkese saldırmaktan başka bir şey yapmayan Jahrein'in sosyal medyadan elini kolunu çekmesini tavsiye ediyorum.

Ha bir de şunu diyeyim mi? Bütün bunları Twitter'da açık saçık yazsam bana ciddi ciddi dava da açar.

Adamakıllı sevdiğim yayıncı yok desem yeridir. Hepsinin bi .... olduğu kısımlar var. Çoğu ya bu işlere çok erken atıldığı için yada birilerinden torpil aldıkları veya kadın yayıncı oldukları için izlenen insanlar. Bir Batu var videoyun izlediğim okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…