Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Hepsi. Gereksiz gereksiz şeyler. Ya video izliyorlar ya da saçma sapan her şeye yorum yapıyorlar. YouTuber takip etmek bile daha mantıklı. En azından videolarda editler sayesinde komedi unsuru elde edilebiliyor. Yayıncılarda o da yok.
BirForumcuKişi
Üstün
Nympea.
Thanos
Üstün
Rraane.
- Makaleler
- 4
Normalde hiçbir yayıncıyı izlemem, etmem. Kimi yayıncıların ne halt olduğunu biliyorum ama aralarında en çok katlanamadığım birisi varsa o da Jahrein'dir. Kendisinden resmen nefret ediyorum. Çocuksu hareketleri, başkalarına sürekli saldırma gibi işsizliklerde bulunan bir yayıncı. Kitlesini de ayrı sevmiyorum zaten. Bir zamanlar standart bir yayıncı iken bir anda siyasete atılmasıyla resmen kendini bitirdi. Dediğim gibi, normalde Twitch veya Kick yayınları izleyen biri değilim. Ama herkese saldırmaktan başka bir şey yapmayan Jahrein'in sosyal medyadan elini kolunu çekmesini tavsiye ediyorum.
Ha bir de şunu diyeyim mi? Bütün bunları Twitter'da açık saçık yazsam bana ciddi ciddi dava da açar.
Ha bir de şunu diyeyim mi? Bütün bunları Twitter'da açık saçık yazsam bana ciddi ciddi dava da açar.
Adamakıllı sevdiğim yayıncı yok desem yeridir. Hepsinin bi .... olduğu kısımlar var. Çoğu ya bu işlere çok erken atıldığı için yada birilerinden torpil aldıkları veya kadın yayıncı oldukları için izlenen insanlar. Bir Batu var videoyun izlediğim okadar.
Jahrein ve Unlost.