SFP rootlama işleminden sonra firmware yüklerken %1'de hata veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kendorf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 47

Kendorf

Çalışkan
@Majdev rootlama 2 aşamalı web üzerinden başarılı bir şekilde yaptım. Firmware yüklerken %1 de şöyle bir hata veriyor nedeni ne olabilir? Bağlantıdan kaynaklı mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım tera term ile firmware yüklemeye çalışırken MA5671A nın içerisindeki yazılımı bozdum. Geri döndürme imkanımız var mıdır?

Sanırım tera term ile firmware yüklemeye çalışırken MA5671A nın içerisindeki yazılımı bozdum. Geri döndürme imkanımız var mıdır?
Yaptığınız işlemler nedir?

Ek: Bu projeye başlarken Türkiye’de bu konuda çok az bilgi olduğunu fark ettim. Geçmişte benzer konularla ilgilenen birçok kişiyle iletişime geçmeme rağmen geri dönüş alamadım. Bu süreçte birçok cihazı brickledim, farklı farklı SFP’ler aldım, ancak işe yaramadı. Sonunda başardım ve edindiğim bilgileri bir rehbere dönüştürerek bu konuya ilgi duyan kişileri bir araya topladım. Bu kişiler arasında @Recep Baltaş Bey de yer alıyor; bu nedenle rehberi burada yayınladım. İlerleyen zamanlarda rehberin bir videoya dönüştürüleceğinden eminim. Başaran herkesi tebrik ediyorum, başaramayan arkadaşlara ise pes etmemelerini, her detayı sormaktan çekinmemelerini öneriyorum.

Son düzenleme:

Bu videodaki adımları takip ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…