Haaland

Başarılı
Bu güç kaynağını yeni aldım, sisteme takmadan çalıştırdım; herhangi bir CW sesi yoktu. Daha sonra sisteme bağlayıp çalıştırdığımda CW yapmaya başladı.
Sisteme diğer tüm bileşenler takılıyken sadece ekran kartını çıkardığımda CW sesi kesildi. Ekran kartı eski olduğu için PSU ile uyumsuzluk yaşamış olabilir mi?

Kart R9 270X eski ENERMAX Revolution PSU ile kullanırken CW sorunu yoktu diye hatırlıyorum.

İade et psu değiştir uğraşma, bunun bir çözümü yok. Bu listten bakarak tercihlerin hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.
Hocam az önce kablolarken oynarken ilginç bir durum yaşadım ekran kartının fanlarını durdurup alttan baskı yaptığım zaman ses kesildi bırakınca tekrar geliyor galiba cw ekran kartından kaynaklı ayrıca sistemi yüke bindirincede güç kaynağında herhangi bir ses artışı gözlemlemedim.

Hocam az önce kablolarken oynarken ilginç bir durum yaşadım ekran kartının fanlarını durdurup alttan baskı yaptığım zaman ses kesildi bırakınca tekrar geliyor galiba cw ekran kartından kaynaklı ayrıca sistemi yüke bindirincede güç kaynağında herhangi bir ses artışı gözlemlemedim.
Ekran kartındaki coilwhine psu nedeniyle yaşanıyor olabilir. Baskı yaptığında sesin kesilmeside bobinlerin titreşimini vucudun ile absorbe etmen yüzünden kesiliyor. Eski psuyu tak bir dene eğerki ses kesilirse psu kaynaklı sorun