Rehber Shizuku nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByeRED
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
B

ByeRED

Ziyaretçi
Merhaba Techolay severler.

Shizuku nedir?

Bir PC'ye erişiminiz ve Android akıllı telefonunuzu bilgisayara bağlayabileceğiniz bir kabloya ihtiyacınız olacaktır. Shizuku, genelde root edilmiş bir akıllı telefona sahip olmayan ancak root ayrıcalıkları gerektiren belirli izinleri kullanmak isteyen kişiler için kullanışlı bir uygulamadır.

Ben genelde güvenmediğim uygulamalara root yetkisi vermek yerine shizukuya yetki veriyorum
Nasıl kullanılır?
Root yetkisi vererek.
ADB yetkisini vererek.
adb shell sh /storage/emulated/0/Android/data/moe.shizuku.privileged.api/start.sh
Kablosuz hata ayıklama yetkisi vererek
Ekran görüntüleri:

Shizuku destekleyen uygulamalar:

Konu şahsıma ait olup sorumluluk size aittir

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-16-22-26-57-411_moe.shizuku.privileged.api.webp
    36 KB · Görüntüleme: 215
  • Screenshot_2023-12-16-22-26-57-411_moe.shizuku.privileged.api.webp
    36 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleyen: Moderatör:
İsminize bakarsak cihazınız Note 5 pro sanırım.

Konunuzu güncelleyip: Herhangi başka cihaza gerek olmadan da Shizuku'ya root yetkisini verebildiğinizi; Geliştirici seçeneklerinden sadece "Kablosuz hata ayıklama" ile kısa sürede tamamlayabildiğinizi ekler misiniz.

Birkaç yer de Shizuku görüp, sizin konunuz sayesinde de doğru linkler ile çok ihtiyacım olan android/data ve android/obb klasörlerine erişim yetkisini, başka cihaza gerek duymadan kendi android cihazımla erişebilir ve düzenleyebilir hâle geldim. Tabi root yetkisini Shizuku'ya verip, onun üzerinden desteklediği programlar ile başardım. Ve biraz kurcalama sonrası, android cihazlara yerleşik gelen uygulamaları bile kaldırabildim ve cihaz hafızam da boş yer açıldı

Bu arada bir sorum da var. Cihaz garantisini bozar mı?

Ben konu sahibiyim.
Cihaz garantisini bozmaz hocam.

Ben Shizuku'yu kablosuz hata ayıklama ile aktif ediyorum fakat tableti her açtığımda kablosuz hata ayıklama kapalı moda geçip Shizuku'yu da yeniden aktif etmek gerekiyor. Nasıl sürekli aktif kalabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…