Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Shizuku'yu Canta uygulamasını kullanabilmek için çalıştırmak istiyorum. Canta uygulaması ile de Xiaomi Get Apps uygulamasını sileceğim. Ancak Root olmadan da çalışabilen Shizuku'yu doğru bir şekilde çalıştıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Shizuku'yu bilgisayar aracılığıyla çalıştıramıyorsan telefonun wi-fi ağına bağlı olması gerekiyor. Ondan sonra uygulama seni yönlendiriyor. Geliştirici seçeneklerinden kablosuz hata ayıklama modunu açıp Shizuku'yu cihazına bağlaman gerekiyor.

Bilgisayarın yoksa buradaki adımları uygulaman yeterli olur. Sonra Shizuku gerektiren uygulamayı kullanabilirsin.

Telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp USB Hata Ayıklaması seçeneğini açarak attığım linkteki uygulamayla kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Dosyayı indirip Android SDK Platform Tools'un içinden çıkan adb.exe dosyasının bulunduğu dizine kopyalayıp çalıştırın.

Uygulama paket adlarına bu uygulamayla bakabilirsiniz.

Shizuku'yu bilgisayar aracılığıyla çalıştıramıyorsan telefonun wi-fi ağına bağlı olması gerekiyor. Ondan sonra uygulama seni yönlendiriyor. Geliştirici seçeneklerinden kablosuz hata ayıklama modunu açıp Shizuku'yu cihazına bağlaman gerekiyor.

Bilgisayarın yoksa buradaki adımları uygulaman yeterli olur. Sonra Shizuku gerektiren uygulamayı kullanabilirsin.
Shizuku'yu bağladım fakat çalıştıramadım. Root izin hatası aldım.

Telefonu USB ile bilgisayara bağlayıp USB Hata Ayıklaması seçeneğini açarak attığım linkteki uygulamayla kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Dosyayı indirip Android SDK Platform Tools'un içinden çıkan adb.exe dosyasının bulunduğu dizine kopyalayıp çalıştırın.

Uygulama paket adlarına bu uygulamayla bakabilirsiniz.
CMD üzerinden nasıl çalıştıracağım? Tekrar anlatır mısınız?

Bahsettiğiniz şeye özel rehber konusu açılmış. Zaten kendim de aynı yöntemi kullanıyorum.

Bahsettiğiniz şeye özel rehber konusu açılmış. Zaten kendim de aynı yöntemi kullanıyorum.

Sorun videoda ki gibi. Bağlantı sağlandı ama çalıştıramıyorum.

Screenshot_2025-01-08-21-40-45-067_moe.shizuku.privileged.api (1).webp

Son düzenleyen: Moderatör: