Shizuku'yu Canta uygulamasını kullanabilmek için çalıştırmak istiyorum. Canta uygulaması ile de Xiaomi Get Apps uygulamasını sileceğim. Ancak Root olmadan da çalışabilen Shizuku'yu doğru bir şekilde çalıştıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
USB Hata Ayıklama (Güvenlik ayarları) olanı da açmalısınız.@Emre.py, Kablosuz hata ayıklama aktifken USB hata ayıklamasını da aktif etmeyi deneyin.
Emre.py
Üstün
Ha özür dilerim yazıyı ben görmemişim. Burası Rootlu kısımmış. Ancak şu anda da ADB hatası alıyorum. Xiaomi'de ADB'yi nereden kapatacağım? Geliştirici seçeneklerinden bir ayarı açtım ama halen aynı hatayı alıyorum.Aslında değil, sizin uygulamanızda doğrudan rootlu kısım gözüküyor diye bu GitHub sürümünü denemenizi istedim.
- Makaleler
- 20
- Makaleler
- 20
Emre.py
Üstün
Olur hocam. Sizin cihazınız da mı Xiaomi?Biraz beklerseniz en iyisi bu konuyla ilgili bir rehber hazırlayım.
- Makaleler
- 20
USB Hata Ayıklama (Güvenlik ayarları) olanı da açmalısınız.@Emre.py, Kablosuz hata ayıklama aktifken USB hata ayıklamasını da aktif etmeyi deneyin.
Evet ama ROM yüklü tahminime göre aynı işlemler ile çalışır ayrıca Shizuku talimatlarınada bakacağım.
Emre.py
Üstün
Haaa onu hiç farketmedim kusura bakmayın. Şimdi de Mi Account istiyor. Bi bakayım.USB Hata Ayıklama (Güvenlik ayarları) olanı da açmalısınız.
Çok teşekkürler hocam. Bu ayarı açtığımda istediğim ekran sonunda karşıma çıktı.USB Hata Ayıklama (Güvenlik ayarları) olanı da açmalısınız.
Size de kolay gelsin. Rehber iyi olur.Evet ama ROM yüklü tahminime göre aynı işlemler ile çalışır ayrıca Shizuku talimatlarınada bakacağım.