anonymuss0 2

Uzman
Arkadaşlar bende şu anda bu XPG Valor Air kasa var. Ben Showcase kasa istiyorum, elimde Thermalright TL-C12C-S X3 fan var. Kasanın içinde fan olmazsa ben yine fan alırım eğer ki fan olursa da hava akışı iyi olacak bir fan olsun. 750W PSU var zaten bende beğendiğim ama kalitesinden ve fiyatından emin olamadığım birkaç kasa.

1
2
3

Eğer ki fiyatı fazla olursa bir zahmet te fanları olsun yani.
Şimdiden teşekkürler.

Üstünün cam olması hava akışını etkiler mi? Benim attığım ilk iki kasa nasıl peki? :unsure:
Alınabilir ama bu tür kasalarda fanların ve kullanılan malzemenin kalitesi önemli. Akvaryum kasalar, soğutma açısından mesh kasalara göre genelde daha zayıf olarak ifade edilir. Ancak fanlar doğru yerleştirilip iyi bir hava akışı sağlanırsa bu durum değişir. Kasanın içini yeterli şekilde doldurmak ve fanları doğru konumlandırmak gerek. Yoksa mesh kasalara göre daha serin çalışmaz.

Lian Li O11 Vision kasamda 11 fan buluyor, 3+1 fan kullanılan kasa daha serin çalışıyorum diyemez. Fizik kurallarına ters.

Alınabilir ama bu tür kasalarda fanların ve kullanılan malzemenin kalitesi önemli. Akvaryum kasalar, soğutma açısından mesh kasalara göre genelde daha zayıf olarak ifade edilir. Ancak fanlar doğru yerleştirilip iyi bir hava akışı sağlanırsa bu durum değişir. Kasanın içini yeterli şekilde doldurmak ve fanları doğru konumlandırmak gerek. Yoksa mesh kasalara göre daha serin çalışmaz.

Lian Li O11 vision kasamda 11 fan buluyor, 3+1 fan kullanılan kasa daha serin çalışıyorum diyemez. Fizik kurallarına ters.
Ben O11 Vision Compact alıp Thermalright TL-C12C-S X3 fan takıp, kalan yerlere Corsair RS120 alsam iyi bir hava akışı olur mu?

Ben O11 vision compact alıp Thermalright TL-C12C-S X3 fan takıp kalan yerlere Corsair RS120 alsam iyi bir hava akışı olur mu?
Ve bende sıvı soğutucu yok, kule tipi var. Sıvı soğutma için ayrılan yukarı bölüme fan takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör: