RamKokusuSeven 15

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selamlar, ileri seviye Python biliyorum ama kendim kod yazamıyorum diye yeniden sitelerden kodlamaya başladım. LGS sonrası humanoid robot yanında siber güvenlik başlamak istiyorum, sizce gereksiz mi? Beyaz şapkalı olmak istiyorum çünkü hapse girmek istemiyorum. Deneyimli olanlar, sizce girmeli miyim?

Amacına bağlı, rakiplerine fark atmazsan anca Zattirizort Teknoloji A.Ş. gibi firmalarda iş bulursun diye düşünüyorum bilenler yazarsa tabii daha iyi olur. Artık yazılım alanında çok fazla rekabet var puanı yeten PC veya yazılım bölümünü bodoslama yazıyor.

Kendiniz kod yazamıyorsanız, ileri seviye bilmiyorsunuzdur. Okuyup izlenerek programlama öğrenilmez. Yazılarak öğrenilir, kanıtlanır.

Siber güvenlik alanında iyi bir kariyer için de en az bir scripting dilini iyice biliyor olmanız lazım. İyi bir kariyeri geçtim, direkt biliyor olmanız lazım. Yüzünüze bile bakmazlar.

Amacım kendimi geliştirmek, olursa siber güvenlik uzmanına para harcamak istemiyorum.
Amacına bağlı, rakiplerine fark atmazsan anca Zattirizort Teknoloji A.Ş. gibi firmalarda iş bulursun diye düşünüyorum bilenler yazarsa tabii daha iyi olur. Artık yazılım alanında çok fazla rekabet var puanı yeten PC veya yazılım bölümünü bodoslama yazıyor.

Amacım kendimi geliştirmek, olursa siber güvenlik uzmanına para harcamak istemiyorum.
Kendini geliştirmek istiyorsan, maddi bir amacın yoksa kesinlikle başlaman kendi adına çok iyi olur hocam. Hem eğer işi kapıp alanında iyi olursan ileride bu yetenek sana çok iyi kapılar açabilir.

Hobi amaçlı öğrenip kariyer alanında bundan yararlanmak gayet iyi. Bazı kişiler maddi amaçla bu işe girdiği için tabii istediği sonucu alamayabiliyorlar

Kendiniz kod yazamıyorsanız, ileri seviye bilmiyorsunuzdur. Okuyup izlenerek programlama öğrenilmez. Yazılarak öğrenilir, kanıtlanır.

Siber güvenlik alanında iyi bir kariyer için de en az bir scripting dilini iyice biliyor olmanız lazım. İyi bir kariyeri geçtim, direkt biliyor olmanız lazım. Yüzünüze bile bakmazlar.
Ne yani burada serfitikamı göstereyim? Uzun süredir kodlama yapmıyorum Python alanında.

Selamlar, ileri seviye Python biliyorum ama kendim kod yazamıyorum diye yeniden sitelerden kodlamaya başladım. LGS sonrası humanoid robot yanında siber güvenlik başlamak istiyorum, sizce gereksiz mi? Beyaz şapkalı olmak istiyorum çünkü hapse girmek istemiyorum. Deneyimli olanlar, sizce girmeli miyim?
Hemen öğrenmen zaten mümkün değil, uzun bir surec üstüne dediklerin tutarsız. İleri seviye Python biliyorum ama kod yazamıyorum diyorsun o zaman bilmiyorsun demek çokta. Ki kod yazmak için öncelikle dil bilmen gerek dil biliyor musun (İngilizce yani)? Bence başlama, başlıyorsan da bir alanın olsun o alana yonel. Hem kod yazıp hem siber guvenlige başlayıp hem robot yapıp hem ders çalışıp hemde bilişim teknolojileri ile ilgilenmek aşırı zor bir şey. Odaklanacaksan 2,3 şeye odaklan ama o işi de iyi yap diyebilirim, önerim bu. Onun dışında siber guvenligi ogrenmek uzun süren bir şey, kendini sözde siberci olarak tanımlayanlarin çoğu siberden hiç bir şey anlamiyor.