Niye 2026'da 13 yaşındaki çocuklar sokakta top oynayıp bisiklet sürmüyor mu? :D

Bence bilgisayardan, telefondan kopun biraz. Kardeşim de senin gibi telefon bağımlısı, Brawl Stars delisi.
Ben telefon bağımlısı değilim, telefon ve bilgisayarı boşa kullanmıyorum. Demem lazım dışarı çıkıyorum fakat insanların yanında olmaktansa bilgisiyar ile olmak isterim.

insanların yanında olmaktansa bilgisiyar ile olmak isterim.
Normalde bu görüşün o yaşlarda değil de biraz daha ilerleyen yaşlarda, insanlardan bir şeyler gördükten sonra yalnızlaşma sendromuna girince oluyor. Sen erken kapılmışsın o görüşe. Hakkında hayırlısı olsun. Bilgisayarla ilgili neler yapıyorsun mesela? Şu an bildiğin şeyler neler, merak ettim.

Normalde bu görüşün o yaşlarda değil de biraz daha ilerleyen yaşlarda, insanlardan bir şeyler gördükten sonra yalnızlaşma sendromuna girince oluyor. Sen erken kapılmışsın o görüşe. Hakkında hayırlısı olsun. Bilgisayarla ilgili neler yapıyorsun mesela? Şu an bildiğin şeyler neler, merak ettim.
İnsanlara bir düşmanlığım yok. Yalnızlık iyidir ya :D Bilgisiyar ile yazılım yapıyorum, uygulamalar, oyunlar, kara delik simülasyon falan işte.

Sev, Sevde insan her sevdiğini yapamıyor maalesef,
Birde hepsini mesleğe dökmeyeceğim.