RamKokusuSeven 15
Başarılı
- Makaleler
- 1
Tüm hobilerimi seviyorum.E tamam o kafadan bakarsan Uzay vs. Hepsi de teknolojiye girer. Öyle bakmayacaksın bu işe maalesef.
Tüm hobilerimi seviyorum.E tamam o kafadan bakarsan Uzay vs. Hepsi de teknolojiye girer. Öyle bakmayacaksın bu işe maalesef.
Yıl 2026.13 yaşında ne hobisi kardeşim biz o yaşta sokakta top oynuyorduk en fazla helal olsun![]()
Ben telefon bağımlısı değilim, telefon ve bilgisayarı boşa kullanmıyorum. Demem lazım dışarı çıkıyorum fakat insanların yanında olmaktansa bilgisiyar ile olmak isterim.Niye 2026'da 13 yaşındaki çocuklar sokakta top oynayıp bisiklet sürmüyor mu?
Bence bilgisayardan, telefondan kopun biraz. Kardeşim de senin gibi telefon bağımlısı, Brawl Stars delisi.
Normalde bu görüşün o yaşlarda değil de biraz daha ilerleyen yaşlarda, insanlardan bir şeyler gördükten sonra yalnızlaşma sendromuna girince oluyor. Sen erken kapılmışsın o görüşe. Hakkında hayırlısı olsun. Bilgisayarla ilgili neler yapıyorsun mesela? Şu an bildiğin şeyler neler, merak ettim.insanların yanında olmaktansa bilgisiyar ile olmak isterim.
Sev, Sevde insan her sevdiğini yapamıyor maalesef,
İnsanlara bir düşmanlığım yok. Yalnızlık iyidir yaNormalde bu görüşün o yaşlarda değil de biraz daha ilerleyen yaşlarda, insanlardan bir şeyler gördükten sonra yalnızlaşma sendromuna girince oluyor. Sen erken kapılmışsın o görüşe. Hakkında hayırlısı olsun. Bilgisayarla ilgili neler yapıyorsun mesela? Şu an bildiğin şeyler neler, merak ettim.
Birde hepsini mesleğe dökmeyeceğim.Sev, Sevde insan her sevdiğini yapamıyor maalesef,
Tamam ama sen yine akıllı düşün, amacın su anda ne ise ona yoğunlaş.İnsanlara bir düşmanlığım yok. Yalnızlık iyidir yaBilgisiyar ile yazılım yapıyorum, uygulamalar, oyunlar, kara delik simülasyon falan işte.
Birde hepsini mesleğe dökmeyeceğim.