Belki maden suyu içerim. Sıcak beni pek etkilemiyor, seviyorum. Ama soğuğu, üşümeyi sevmiyorum. Keşke sadece 3 ay kış olsa.
Tam aksi, kışın bir samimiyeti var.. Gece yorgunluğun üzerine yalnızlığa çekilmen var, battaniyenin bir samimiyeti var. Huzur bence kışta. Sessiz bir mevsim. Tenha bir mevsim. Sıcak alanlara çekilmenin hazzı güzel oluyor.

Kasadan fan bağladım kendime valla başka türlü çekilmiyor.
1753727633390.webp

Yanıma su dolusu kova alıp kafamı suya sokup çıkarıyorum. :D Yine azıcık sabretsek 1 ay var ama okulun açılmasına yanıyorum. Kışı özlüyorum abi yağmurlu kasvetli havayı seviyorum kar topu ile milleti trolleyip eğlendiğim günleri özlüyorum.

Evdeysem günde 3-5 defa soğuk duş. Sürekli vantilatör çalışır ve yarısı buzdan oluşan koca bir şişe buzlu suyum her zaman yanımda olur ve buzlukta bekletilmiş buz gibi bira veya beypazarı eşlikçimdir.
Bu yazı atlatalım artık klima vakti geldi, evim yüksek rakımda ve serin oluyor diye şimdiye kadar ihtiyaç duymadım ama artık ihtiyaç.

Evde buzlu kahve ve buzdolabında stok 5 tane 1.5lt'lik su. Dönüşümlü kullanıyorum. Onun dışında beni hiçbir şey kurtarmıyor. Vanlilatör bile sıcak hava üfürüyor..

Artık benim için yaz aylarında terlemek nerdeyse yok gibi bir şey :D. Erkekten kadına geçişin en sevdiğim yanlarından birisi bu kesinlikle.