Detaylar
Kim cevapladı?Chomusuke
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aylar önce Temu'dan aldığım vantilatör yetiyor şu anlık.
mr.esat
Üstün
Tam aksi, kışın bir samimiyeti var.. Gece yorgunluğun üzerine yalnızlığa çekilmen var, battaniyenin bir samimiyeti var. Huzur bence kışta. Sessiz bir mevsim. Tenha bir mevsim. Sıcak alanlara çekilmenin hazzı güzel oluyor.Belki maden suyu içerim. Sıcak beni pek etkilemiyor, seviyorum. Ama soğuğu, üşümeyi sevmiyorum. Keşke sadece 3 ay kış olsa.
- Makaleler
- 6
Kışın çok fazla giyinmeyi sevmediğimden o yanını sevmem. Yazında çok terlediğim için sevmem.
İkisinin de benim için artı ve eksi yanları var.
Yazın klima+vantilator
Kışın doğal gaz.
Kullanıyorum. Her mevsim güzeldir, sevin.
İkisinin de benim için artı ve eksi yanları var.
Yazın klima+vantilator
Kışın doğal gaz.
Kullanıyorum. Her mevsim güzeldir, sevin.
Bruhistan
Başarılı
Yanıma su dolusu kova alıp kafamı suya sokup çıkarıyorum.
Yine azıcık sabretsek 1 ay var ama okulun açılmasına yanıyorum. Kışı özlüyorum abi yağmurlu kasvetli havayı seviyorum kar topu ile milleti trolleyip eğlendiğim günleri özlüyorum.
Evdeysem günde 3-5 defa soğuk duş. Sürekli vantilatör çalışır ve yarısı buzdan oluşan koca bir şişe buzlu suyum her zaman yanımda olur ve buzlukta bekletilmiş buz gibi bira veya beypazarı eşlikçimdir.
Bu yazı atlatalım artık klima vakti geldi, evim yüksek rakımda ve serin oluyor diye şimdiye kadar ihtiyaç duymadım ama artık ihtiyaç.
Bu yazı atlatalım artık klima vakti geldi, evim yüksek rakımda ve serin oluyor diye şimdiye kadar ihtiyaç duymadım ama artık ihtiyaç.