Sürekli güneşe sövüyorum. Klima alabilecekken üşenip almadığım için kendime de ayrı sövüyorum.
Sürekli güneşe sövüyorum. Klima alabilecekken almadığım için kendime de ayrı sövüyorum.
Yaz ayını sevenlere sövüyorum genelde. Adamın evde terlememek için vantilatör, klima filan var. Evde atlet-don kombininde dolaşıyor ve summer is calling diyor. Hadi canım bu mu summer?
Biriniz taşla saldırsın, birinizi ateş etsin. Oh yazık güneşeGüneşe ben de sövüyorum. Ben kış insanıyım dizime kadar kalın bir montum var giyerim onu şapkamı takar giderim -10 bile şu anki havadan iyi.
Biriniz taşla saldırsın, birinizi ateş etsin. Oh yazık güneşe.
Ben oda sıcaklığı 17'nin altına düşünce anca kombi açarım ben de severim soğuğu, soğuk candır. Şimdi bilgisayar açıyorum oda anında kaynamaya başlıyor, oyun açınca zaten hepten saunaya dönüyor oyun bile oynayamıyoruz bu insanlık düşmanı mevsim yüzünden. Sonra diyorlar 3 ay için klima mı alınır diye 3 ay sürekli sövüp ruh sağlığına zarar vermek paradan daha mı önemli?Güneşe ben de sövüyorum. Ben kış insanıyım dizime kadar kalın bir montum var giyerim onu şapkamı takar giderim -10 bile şu anki havadan iyi.
Akıl almaz bir mesafede bile böyle etkilemesi çok manyak bir şey.Ulan bir yıldız 150 milyon kilometre uzaktan nasıl bu kadar rahatsız edebilir ya? Dünyanın eksen eğikliğine küfrediyordum en son geldiğimiz nokta bu.