Ne zaman aldınız ki ürünü?Hocam bir de direksiyonda anlamadım ama böyle sanki kayış kayarmış gibi belirli yerlerde gıcırdama oluyor. Bir bilginiz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam her dk olmuyor ve çok belirgin değil yani. Olsa bile o anda çekip çeksem bile o ses duyulmaz. Yani en azından telefon mikrofonundan az bir şey. Böyle çevirirken falan sanki kayış birbirine sürtermiş gibi oluyor. Dişli sistem biliyorum ama kayış sesi gibi bu biraz gıcırdama gibi.
Dün teslim aldım hocam sanırsam 7 veya 14 gün iade değişim var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam her dk olmuyor ve çok belirgin değil yani olsa bile o anda çekip çeksem bile o ses duyulmaz yani en azından telefon mikrionundan az bir şey böyle çeviriken falan sanki kayış birbirine sürtermiş gibi oluyor dişli sistem biliyorum ama kayış sesi gibi bu biraz gıcırdama gibi.
Dün teslim aldım hocam sanırsam 7 veya 14 gün iade değişim var.
Gerçekten rahatsız ediyorsa garantiye gönderin hocam. Yeni alınan bir ürünün gıcırdama yapması normal değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten rahatsız ediyorsa garantiye gönderin hocam. Yeni alınan bir ürünün gıcırdama yapması normal değil.
Vallahi hocam gram fikrim yok diyorum. Şu an için öyle abartı bir sorun yok sadece çevirirken bazen geliyor o ses, o kadar. 10 dk'de bir gibi gibi çok olmuyor ve o ses o kadar ince ki telefon video vesaire çekilip atılamaz. Küçük küçük hataları da göz ardı ermek lazım, elektronik bir şey sonuçta. Oldu da bozulursa falan zaten TR garantili sorun olmaz, arkasında sağlam firma var. O yüzden bir daha uğraşmak istemiyorum. 2-3 gün göndereceksin, inceleyecekler. Sonra sana 2-4 gün sonra yeni ürünü gönderecekler, gelecek 2 güne falan. Ne bileyim ya ama kesinlikle rahatsız etmiyor.
Hocam videosunu çektim DC veya Instagram var mı yardımcı olsanız acaba?
Buyurun hocam video sizce değişim yaptırsam mı normal mi?
Son düzenleme:
Vallahi hocam gram fikrim yok diyorum. Şu an için öyle abartı bir sorun yok sadece çevirirken bazen geliyor o ses, o kadar. 10 dk'de bir gibi gibi çok olmuyor ve o ses o kadar ince ki telefon video vesaire çekilip atılamaz. Küçük küçük hataları da göz ardı ermek lazım, elektronik bir şey sonuçta. Oldu da bozulursa falan zaten TR garantili sorun olmaz, arkasında sağlam firma var. O yüzden bir daha uğraşmak istemiyorum. 2-3 gün göndereceksin, inceleyecekler. Sonra sana 2-4 gün sonra yeni ürünü gönderecekler, gelecek 2 güne falan. Ne bileyim ya ama kesinlikle rahatsız etmiyor.
Hocam videosunu çektim DC veya Instagram var mı yardımcı olsanız acaba?
Buyurun hocam video sizce değişim yaptırsam mı normal mi?
Yani bence çok bir şey yok rahatsız edici, yine de size kalmış.
Yani bence çok bir şey yok rahatsız edici, yine de size kalmış.
Hocam vallahi çok soru işareti bir şey deyin de içime sinsin kalsın böyle be.
Bana kalırsa dediğim gibi değişim yaptırmanıza gerek yok.Hocam vallahi çok soru işareti bir şey deyin de içime sinsin kalsın böyle be.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-