Sıfır alınan Samsung Galaxy S24'ün kutusunu sallayınca tıkırtı sesi normal mi?

Hocam kamerayı açıp sallamayi dene o zaman sesin kesilmesi lazımdı ChatGPT yonlendirmisti beni de o şekilde sağlamasını yapmıştım.

Bende o sorundan bahsetmiştim

S24'ün kamerası yapar mı hocam? Gerçi yapsa şuan telefonu salladığımda yapardı.
Yapar, OIS olan her kamera yapar. Kamera açık olmadığı zaman her zaman o ses gelir.

Herhalde içindeki sarj kablosu veya kağıt sallandı, sabitlenmiyorlar oraya ya ondan dolayı diye düşünüyorum.
Normalde de OIS'den de ses gelir ancak evet onlardan da geliyor tabii ki.

Yapar, OIS olan her kamera yapar. Kamera açık olmadığı zaman her zaman o ses gelir.
Benim bahsettiğim ses OİS sesi değil, kutunun içindeki kablolar veya kağıtçıktan olabilir mi?

Normalde de OIS'den de ses gelir ancak evet onlardan da geliyor tabii ki.
Bugün başka bir S24 alsam, kutusunu sallasam yine içinde birşeyin sallandığını duyar mıyım yani?

Benim bahsettiğim ses OİS sesi değil, kutunun içindeki kablolar veya kağıtçıktan olabilir mi?

Bugün başka bir S24 alsam, kutusunu sallasam yine içinde birşeyin sallandığını duyar mıyım yani?
Muhtemelen duyarsınız. Şuan cihaz elinizde mi? Elinizdeyse sallayın, bir tıkırtı sesi geliyor ve kutudaki ile aynı ise OIS. Eğer pek ses gelmiyor veya kutudaki ile hiç benzemeyen ses ise evet kutunun içindekilerdir. Muhtemelen kutunun içinde olan "Samsung" kutusunun sesiydi.

Korktuğum konu tekrar paketlenmiş olabileceğinden dolayıydı, telefonu salladım ve ses yok. Kutunun içindekilerin sıfır bir kutuda sallanması normal mi, herkese böyle mi geliyor ben onun cevabını merak ediyorum hocam. Bu sorumu cevaplarsanız çok müteşekkir olucam.

Herkese böyle gider diye düşünüyorum. Tekrar paketlenceğini sanmam. Satıcı Hepsiburada demiştiniz doğru mu hatırlıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…