ltcolbaron41 50
Başarılı
Hocam kamerayı açıp sallamayi dene o zaman sesin kesilmesi lazımdı ChatGPT yonlendirmisti beni de o şekilde sağlamasını yapmıştım.
Bende o sorundan bahsetmiştimEvet kesinlikle normal bir durum, kameranın içindeki OIS sallandığı zaman tıkırtı bir ses çıkarır. Bunun sebebi OIS kamerasının hareket etmesidir.
Onun ile alakalı bir durum değil.
Yapabilir, kameradan kameraya değişiyor tabii durum.
S24'ün kamerası yapar mı hocam? Gerçi yapsa şuan telefonu salladığımda yapardı.Yapabilir, kameradan kameraya değişiyor tabii durum.
Yapar, OIS olan her kamera yapar. Kamera açık olmadığı zaman her zaman o ses gelir.S24'ün kamerası yapar mı hocam? Gerçi yapsa şuan telefonu salladığımda yapardı.
Normalde de OIS'den de ses gelir ancak evet onlardan da geliyor tabii ki.Herhalde içindeki sarj kablosu veya kağıt sallandı, sabitlenmiyorlar oraya ya ondan dolayı diye düşünüyorum.
Benim bahsettiğim ses OİS sesi değil, kutunun içindeki kablolar veya kağıtçıktan olabilir mi?Yapar, OIS olan her kamera yapar. Kamera açık olmadığı zaman her zaman o ses gelir.
Bugün başka bir S24 alsam, kutusunu sallasam yine içinde birşeyin sallandığını duyar mıyım yani?Normalde de OIS'den de ses gelir ancak evet onlardan da geliyor tabii ki.
Muhtemelen duyarsınız. Şuan cihaz elinizde mi? Elinizdeyse sallayın, bir tıkırtı sesi geliyor ve kutudaki ile aynı ise OIS. Eğer pek ses gelmiyor veya kutudaki ile hiç benzemeyen ses ise evet kutunun içindekilerdir. Muhtemelen kutunun içinde olan "Samsung" kutusunun sesiydi.Benim bahsettiğim ses OİS sesi değil, kutunun içindeki kablolar veya kağıtçıktan olabilir mi?
Bugün başka bir S24 alsam, kutusunu sallasam yine içinde birşeyin sallandığını duyar mıyım yani?
Korktuğum konu tekrar paketlenmiş olabileceğinden dolayıydı, telefonu salladım ve ses yok. Kutunun içindekilerin sıfır bir kutuda sallanması normal mi, herkese böyle mi geliyor ben onun cevabını merak ediyorum hocam. Bu sorumu cevaplarsanız çok müteşekkir olucam.Muhtemelen duyarsınız. Şuan cihaz elinizde mi? Elinizdeyse sallayın, bir tıkırtı sesi geliyor ve kutudaki ile aynı ise OIS. Eğer pek ses gelmiyor veya kutudaki ile hiç benzemeyen ses ise evet kutunun içindekilerdir. Muhtemelen kutunun içinde olan "Samsung" kutusunun sesiydi.
Herkese böyle gider diye düşünüyorum. Tekrar paketlenceğini sanmam. Satıcı Hepsiburada demiştiniz doğru mu hatırlıyorum?Korktuğum konu tekrar paketlenmiş olabileceğinden dolayıydı, telefonu salladım ve ses yok. Kutunun içindekilerin sıfır bir kutuda sallanması normal mi, herkese böyle mi geliyor ben onun cevabını merak ediyorum hocam. Bu sorumu cevaplarsanız çok müteşekkir olucam.
Evet doğrudur, satıcı Hepsibuarada.Herkese böyle gider diye düşünüyorum. Tekrar paketlenceğini sanmam. Satıcı Hepsiburada demiştiniz doğru mu hatırlıyorum?
Hepsiburada kendisi sattığı ürünlerde böyle bir şey yapıcağını hiç sanmam. Böyle bir risk alamazlar. Hepsiburada tamamen güvenilir zaten.