Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.234 Yer Bass tonu arıyor 20 Mart 2024 #1 Olabildiğince iyi çalmaya çalıştım. Lütfen eksik gördüğünüz yerleri eleştirirseniz sevinirim.
9 972 Deneyimli Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 415 Makaleler 2 Çözümler 4 Beğeniler 412 22 Mart 2024 #2 Kayıtları mevcut şarkı yerine backing track ile çalabilirseniz daha iyi olur. Ayrıca kamera açısı çok da hoş durmuyor. Backing track bulamazsanız eğer vocal ayırıcı siteler ile vokali ayırıp kendiniz oluşturabilirsiniz. Vocal Remover and Isolation Separate voice from music out of a song free with powerful AI algorithms vocalremover.org Genişletmek için tıkla... Çok iddalı olmasa da size kendi kayıtlarımı bırakayım, çekim açısından belki yardımcı olur;
Kayıtları mevcut şarkı yerine backing track ile çalabilirseniz daha iyi olur. Ayrıca kamera açısı çok da hoş durmuyor. Backing track bulamazsanız eğer vocal ayırıcı siteler ile vokali ayırıp kendiniz oluşturabilirsiniz. Vocal Remover and Isolation Separate voice from music out of a song free with powerful AI algorithms vocalremover.org Genişletmek için tıkla... Çok iddalı olmasa da size kendi kayıtlarımı bırakayım, çekim açısından belki yardımcı olur;
KS KS Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.234 Yer Bass tonu arıyor 22 Mart 2024 #3 972 dedi: Kayıtları mevcut şarkı yerine backing track ile çalabilirseniz daha iyi olur. Ayrıca kamera açısı çok da hoş durmuyor. Backing track bulamazsanız eğer vocal ayırıcı siteler ile vokali ayırıp kendiniz oluşturabilirsiniz. Çok iddalı olmasa da size kendi kayıtlarımı bırakayım, çekim açısından belki yardımcı olur; Genişletmek için tıkla... Selamlar, backing track olayını bilmiyordum. Bundan sonra öyle yapacağım. Sağolun. Maalesef daha iyi bir kamera açısı olamaz şu anda. Başka kamera kurabileceğim yer yok.
972 dedi: Kayıtları mevcut şarkı yerine backing track ile çalabilirseniz daha iyi olur. Ayrıca kamera açısı çok da hoş durmuyor. Backing track bulamazsanız eğer vocal ayırıcı siteler ile vokali ayırıp kendiniz oluşturabilirsiniz. Çok iddalı olmasa da size kendi kayıtlarımı bırakayım, çekim açısından belki yardımcı olur; Genişletmek için tıkla... Selamlar, backing track olayını bilmiyordum. Bundan sonra öyle yapacağım. Sağolun. Maalesef daha iyi bir kamera açısı olamaz şu anda. Başka kamera kurabileceğim yer yok.
9 972 Deneyimli Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 415 Makaleler 2 Çözümler 4 Beğeniler 412 22 Mart 2024 #4 Yavuz Çetin dedi: Selamlar, backing track olayını bilmiyordum. Bundan sonra öyle yapacağım. Sağolun. Maalesef daha iyi bir kamera açısı olamaz şu anda. Başka kamera kurabileceğim yer yok. Genişletmek için tıkla... Ben kamera açısı için 200-300 TL'lık telefon tripodu almıştım, hatta TikTok ışığı diye aratırsanız rahat bulursunuz Telefonla çekiyordum zaten. Başarılar dilerim Yardım ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz bana.
Yavuz Çetin dedi: Selamlar, backing track olayını bilmiyordum. Bundan sonra öyle yapacağım. Sağolun. Maalesef daha iyi bir kamera açısı olamaz şu anda. Başka kamera kurabileceğim yer yok. Genişletmek için tıkla... Ben kamera açısı için 200-300 TL'lık telefon tripodu almıştım, hatta TikTok ışığı diye aratırsanız rahat bulursunuz Telefonla çekiyordum zaten. Başarılar dilerim Yardım ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz bana.