Bütçe
2000 TL

pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Eski monitörüm 17 inç PHILIPS 170S serisi 170S7FS/00 model 1280x1024 5 MS ve panel tipi belirtilmediği için TN panel olduğunu tahmin ettiğim LCD monitörümü satmayı düşünüyorum. 2007 yılında alındı ve 2020 yılında yeni monitöre geçeceğim için kullanmayı bıraktım ve yerine 4K monitör aldım.
4 yıldır kullanmıyorum.
Kaliteli olduğu için 13 yıl boyunca kullandım. Zamanı için taş gibi kaliteli bir monitördür ve ilk sahibi benim.
Düzgün kullandığım için fabrikadan çıktığı haliyle sıfır ürün gibi duruyor.

Kutudan çıktığı gibi sorunsuz, gıcır gıcır ve kozmetik olarak sıfırıyla eşdeğer mükemmel durumdaki PHILIPS 170S 170S7FS/00 1280x1024 5 MS LCD monitörümün ederi nedir?

Kırığı 750 TL ama yine de teşekkürler.

13 yıl kullanılmış demek, sıfırdan farksız demek mi? 400 lira verirdim en fazla.
13 yıl kullanılmış demek tarafımca kullanılmış yani gözüm gibi bakılmıştır toz bile kondurulmamıştır demek.
Sıfırdan farksız demek fabrikadan az önce çıkan sıfır monitör gibi kırığı olmayan, çiziği olmayan, tuşları aşınmamış ayağı yamulmamıştır demektir.

400 verirdim ne demek? Satın almak mı istiyorsunuz?

Charles Smith eğer 300'e bulursan bana haber ver bir tane daha ben alayım bilgin olsun.

Kırığı 750 TL ama yine de teşekkürler.

Aşırı yüksek fiyat, üstünde displayport hatta hdmi bile olmayan bir ürünün kırığı 750 ise sağlam olsa 2000 falan isteyecek herhalde? Sıfır ürünler var 21,5 inç 1080p ve güncel. Bunu elden çıkarmak zor olacaktır çünkü görüntü nedeniyle ben eskiyim diye bağırıyor, PS3 oyunları reklamı dönen dönemlerdeki ofis monitörlerine benziyor ki zaten öyle, 600 yazıp 500'e verilebilir alıcı çıkarsa ya da evde olası bir durumda kullanmak için saklanabilir. Sıfır ayarında olmak sadece sorunsuzluk değil kutu içeriğinin tam olması, garantisi devam etmesi, jelatinlerinin durması ve sorunsuz olmasıdır. Ekranı kırık olanı 750'ye koyan şahıs sanırım kendi ürünün altın kaplama sanıyor, 2007'den kalma paneli nereden bulup takacağız da ürün kaç liraya gelecek de kullanılır hale gelecek, hurdacı 50 lira teklif edince 750'ye "serbest piyasa"ya salmış. Kar etmek için uygun bir alet değil fakat elden çıkarılması şart ise dediğim gibi 500/600'e satarsan değerinde satmış olursun ve bence iyi bir alışveriş olur senin açından.