Wortex707a

Uzman
Minecraft plugin paketi indirdim ve içinde exe dosyası yok gibi.
Çalıştırmak için sadece .bat dosyasını açmam lazım.
Kaspersky'dan tarattıp virüs yok diyor. .bat dosyasını açmalı mıyım?

Tekrardan söylüyorum hocam, bu tip şeylerde virüs olmaz. İsterseniz ".bat" uzantılı şeye sağ tıklayın. Sonra düzenleye basıp içindeki kodu buraya atın, bir de biz bakalım.

Şimdi Discord'da bir sunucuda gördüm aldım indirdim RAR şifresini de vermiş
Mapler hazır işte ayarlancak şeyler ayarlı falan.

Çok anlamıyorum.

@echo off
Title SUNUCU
Color a
"C:\Program Files\Java\jdk-16.0.2\bin\java.exe" -Dfile. Encoding = UTF-8 -Xmx1G -jar server. Jar
Pause

Bu var.

Bir şey yok hocam. Güvenle çalıştırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bat ile genel olarak programlar çalıştırılır, buradaki script de o işe yarıyor fakat kimse sana paketteki şeylerin içinde bir mevzu var mı sözünü veremez. Basit bir PNG dosyasından bile hacklenebilirsin (genel olarak yaşanmaz tabi)

Adam gibi bir antivirüs edin.

Asıl aklıma takılan mevzu bu dosya ne işime şifreli RAR ile yollandı, o mevzu takıldı aklıma. Genel olarak bulut servislerinin antiviruslerini atlamakta kullanılıyor bu method.

BAT ile genel olarak programlar çalıştırılır, buradaki script de o işe yarıyor fakat kimse sana paketteki şeylerin içinde bir mevzu var mı sözünü veremez. Basit bir PNG dosyasından bile hacklenebilirsin (genel olarak yaşanmaz tabii)

Adam gibi bir antivirüs edin.

Asıl aklıma takılan mevzu bu dosya ne işime şifreli RAR ile yollandı, o mevzu takıldı aklıma. Genel olarak bulut servislerinin antiviruslerini atlamakta kullanılıyor bu method.

Kaspersky kötü mü?