Merhaba, bilgisayarımda işim olmayan dosyaları temizlerken 3 yıl öncesinden 1.7 GB boyutlu şifreli bir RAR dosyası buldum. Yüksek ihtimal oyun, Türkçe yama veya film olduğunu düşündüm. O zamanlar sık kullandığım sitelerin klasik şifrelerini denedim, açılmadı. Dosyayı nereden indirdiğimi bilsem şifreyi bulurum veya içindekinin ne olduğunu anlarım. Nereden indirdiğimi bulamıyorum. Gemini yardımıyla SQL ile Chrome'un verilerini inceledik, yine bulamadım. Şimdi büyük bir şifre listesi buldum, 14 milyonluk. Onu kullanarak brute force başlatacağım. Bir önerisi olan var mı? Dosyayı açmam lazım. Şunu belirteyim, benim için şifreyi kırma önerisinden çok Chrome üzerinden 3 yıl önceki indirme geçmişimi veya normal geçmişimi nasıl bulabileceğim konusunda öneri yapmanız daha mantıklı olacaktır.

Merhaba, bilgisayarımda işim olmayan dosyaları temizlerken 3 yıl öncesinden 1.7 GB boyutlu şifreli bir RAR dosyası buldum. Yüksek ihtimal oyun, Türkçe yama veya film olduğunu düşündüm. O zamanlar sık kullandığım sitelerin klasik şifrelerini denedim, açılmadı. Dosyayı nereden indirdiğimi bilsem şifreyi bulurum veya içindekinin ne olduğunu anlarım. Nereden indirdiğimi bulamıyorum. Gemini yardımıyla SQL ile Chrome'un verilerini inceledik, yine bulamadım. Şimdi büyük bir şifre listesi buldum, 14 milyonluk. Onu kullanarak brute Force başlatacağım. Bir önerisi olan var mı? Dosyayı açmam lazım. Şunu belirteyim, benim için şifreyi kırma önerisinden çok Chrome üzerinden 3 yıl önceki indirme geçmişimi veya normal geçmişimi nasıl bulabileceğim konusunda öneri yapmanız daha mantıklı olacaktır.

Bildiğim kadarıyla WinRAR ile içine girebilirsin ama dışarıya aktaramazsın.

Bildiğim kadarıyla WinRAR ile içine girebilirsin ama dışarıya aktaramazsın.
Nasıl olacak hocam? İçinde ne olduğunu anlasam da yeter.

Tam 3 saatlik araştırma sonucu şifreyi buldum. Aralıksız 3 saattir çalışıyordum. SQL ile Chrome kurcaladım çıkmadı. Brute Force arkada hala devam ediyor:D FDM ile indirme kaydımı bulup dosyanın Drive'daki indirme sayfasına ulaştım ama buradan bir şey çıkmadı. Dosya sahibinin mailini buldum, mail atsam mı diye düşünürken aklıma etkinlik üzerinden araştırmak geldi. Evet en basit şey sonlarda aklıma geldi. Ben en baş derinlemesine direkt Chrome'un loglarında bulamayınca normal etkinlik üzerinden bulamam sanmıştım ve bakmamıştım. En son bir bakayım dedim. Buradan dosyayı indirdiğim saat üzerinden sayfayı buldum ve şifreyi buldum. Benim için ne olduğunu öğrenmek yeterliydi çünkü çıldıracaktım meraktan. Dosya... Dosya bir oyun çıktı. Zaten ya bir oyun ya da bir yama olduğunu anlamıştım ama bulamadıkça delirmiştim. Neyse sorun çözüldü.

Son düzenleme: