Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hesabınızdan çıkış yapıp, tekrar giriş yapma ekranından “Şifrenizi mi unuttunuz?” kısmına tıklayarak e-posta ile sıfırlayabilirsiniz.
Nerenin şifresini unuttunuz?
Techolay hesabımın. Şimdi okuyunca anlam bozukluğu var.
Merhaba. Techolay hesabımı silmek için şifre lazımdı, unuttuğum içim 3-4 kere denedim. Sonra kilitlendi. Şifre sıfırlamaya gittim. Orada da şifre istiyor. Ne yapmalıyım? E-posta ile şifre sıfırlama var mı?
Buna pek gerek yok gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben hala anlamadım, hesabınız şifre yanlışlığından dolayı kitlendiyse nasıl hesaptasınız? Başka bir hesap için mi konuşuyoruz. Gerçi o zaman da çoklu uyarısı yersiniz. Ya da başka bir yerden mi giriş yapmaya çalışıyorsunuz? Mesela şu an telefondasınız da PC'den mi girmeye çalışıyorsunuz?Techolay hesabımın. Şimdi okuyunca anlam bozukluğu var.
Şimdi ben hala anlamadım, hesabınız şifre yanlışlığından dolayı kitlendiyse nasıl hesaptasınız? Başka bir hesap için mi konuşuyoruz. Gerçi o zaman da çoklu uyarısı yersiniz. Ya da başka bir yerden mi giriş yapmaya çalışıyorsunuz? Mesela şu an telefondasınız da PC'den mi girmeye çalışıyorsunuz?
Sanırım hesabı açık kalmış fakat şifresini unutmuş. Çıkış yaptığı zaman da tekrar giremeyecek.
Techolay Sosyal'de hesabını anonimleştirmek isteyen kullanıcılar şifrelerini girmek zorundadır. Ardından 1 hafta süre verilir ve kullanıcı kararını değiştirmezse hesap anonimleştirilir. Konu sahibinin bahsettiği şey bu. Konu sahibi hesabını anonimleştirmek istiyor ancak şifresini bilmediği için anonimleştiremiyor. Bilet sisteminden bir yönetici ile iletişime geçerseniz sorununuz çözülecektir veya e-postanıza hâlâ erişiminiz varsa çıkış yaptıktan sonra şifremi unuttum seçeneği ile şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Hesabınızdan çıkış yapıp, tekrar giriş yapma ekranından “Şifrenizi mi unuttunuz?” kısmına tıklayarak e-posta ile sıfırlayabilirsiniz.
- Makaleler
- 20
Dilerseniz hesabınıza kayıtlı e-posta adresinize şifre sıfırlama bağlantısı yollayabilirim ancak yeni bir şifre belirleyene kadar oturum açamayabilirsiniz, önceden belirteyim.
Girişte değil. Anonimleştirme ekranında hesabınız kilitlendi dedi.Şimdi ben hala anlamadım, hesabınız şifre yanlışlığından dolayı kitlendiyse nasıl hesaptasınız? Başka bir hesap için mi konuşuyoruz. Gerçi o zaman da çoklu uyarısı yersiniz. Ya da başka bir yerden mi giriş yapmaya çalışıyorsunuz? Mesela şu an telefondasınız da PC'den mi girmeye çalışıyorsunuz?
Sağ olum hocam. Bu şekilde yapabildim.Hesabınızdan çıkış yapıp, tekrar giriş yapma ekranından “Şifrenizi mi unuttunuz?” kısmına tıklayarak e-posta ile sıfırlayabilirsiniz.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-