Akraba olsa bile bulunmak zorunda değiliz hocam rahatsız oluyorsak.İçmiyorum içenle de aynı ortamda bulunmak istemiyorum(akrabam değilse). Benim yanımda olacaksa da sigara içmesin o an.
Detaylar
Kim cevapladı?Sevdiğim bi' akrabam ise bulunurum. Dedem çok sigara içerdi ancak yanında olmak bi' yere kadar rahatsız etse de tolere edebilirdim. Hatta sanırsam sigara kokusu hoşuma gidiyordu o zamanlar. Garip zamanlarımdı.Akraba olsa bile bulunmak zorunda değiliz hocam rahatsız oluyorsak.![]()
Orası ayrı tabii ki hocam onu biliyorum elbette, normal kişiler için dedim ben yani çok samimi olmadıklarımız için.Sevdiğim bi' akrabam ise bulunurum. Dedem çok sigara içerdi ancak yanında olmak bi' yere kadar rahatsız etse de tolere edebilirdim. Hatta sanırsam sigara kokusu hoşuma gidiyordu o zamanlar. Garip zamanlarımdı.
- Makaleler
- 6
Ağzımı bile sürmedim hayatım boyunca, sürmem de. İçenin de yanımda içmesine izin vermem.
SunseTTime
Uzman
İçmeyin, içtirmeyin. Diş sektöründe çalışıyorum insanların sigara ve/veya benzeri maddeler kaynaklı ne eziyetler çektiğini canlı canlı görüyorum. Yeri geliyor implant yaptıramıyor, yaptırsa bile kemiğe kaynama süreci olumsuz yönde etkileniyor. Organlara verdiği zarar da cabası.
Zıkkım diye boşuna demiyorlar.İçmeyin, içtirmeyin. Diş sektöründe çalışıyorum insanların sigara ve/veya benzeri maddeler kaynaklı ne eziyetler çektiğini canlı canlı görüyorum. Yeri geliyor implant yaptıramıyor, yaptırsa bile kemiğe kaynama süreci olumsuz yönde etkileniyor. Organlara verdiği zarar da cabası.
Tadının leş gibi olduğuna eminim. Bu yüzden içmiyorum. He, bir de param yok.
- Makaleler
- 1
İlk 1 saniye iyiTadının leş gibi olduğuna eminim. Bu yüzden içmiyorum. He, bir de param yok.
- Makaleler
- 1
Pembesi ve beyazı çok iyi.