İlla bırakılır hocam ama çok zor bir şey.5 sene içip 10 sene önce bıraktım. Kokusu katlanılmaz geliyor ama arada içesim gelmiyor değil. Bence bırakılmaz ara verilir.
Detaylar
Kim cevapladı?ErenKalkan
Uzman
1 kere agzıma vurdum leş gibi tadı var kussam daha iyiydi bir daha da kesinlikle vurmam 2 günde 1 90 liramı çöpe atamam.
- Makaleler
- 9
Hayatımda hiç sigara kullanmadım, merakta etmiyorum. İçen insanın kokusu bile iğrenç oluyor. İçtiğim tek şey bira, o da sadece arkadaşlarla buluşunca. Normalde bağımlı olduğum tek şey Beypazarıdır. Muazzam bir içecek.
Ara sıra. Bağımlısı değilim, aydan aya belki ya da arkadaş ortamında falan. Sigaranın tadı zaten ilk içişte gelmez. Bağımlılığa yaklaştıkça aroma tatlarını almaya başlıyorsunuz.Geçen hafta arkadaşlar arasında deneyeyim dedim, normalde ağzımı bile sürmem ama sadece bir tadımlık deneyimlemek istedim, tadı yok hatta iğrenç bir tadı var. İnsanın sevmediği yemeği yiyince öğürmesi gelir ya aynı onun gibi.
Bu arada içmeme sebebim sağlıksal nedenlerden dolayı değil kokusu. Her yere siniyor. Kıyafetlerin, tenin, ağzın tamamen sigara kokuyor ve cidden mide bulandırıcı.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İçmiyorum. İçen tanıdıklarımın neredeyse hepsi berbat kararlar verdiğinden sigara içen birinin dediklerini pek tınlamıyorum günlük hayatımda.
Neymiş her gün 80 lira verip ölecekmişim.
- Makaleler
- 1
Hepimiz pasif içiciyiz çünkü sokaklar, kafeler, parklar vs her yer sigara dumanı.