Detaylar
Kim cevapladı?m3rt
Yetkin
Signal benim bildiğim bilgi vermiyordu. Ona göre başka programa geçeceğim.
Hayır bilgi vermiyor, çünkü ellerinde olmayan bir şeyi nasıl versinler.
Hayır bilgi vermiyor, çünkü ellerinde olmayan bir şeyi nasıl versinler.
Bu kişiler. Bulut yardımı ile mi açığa çıktı?
Mesajların şifresi çözülemez. Signal kullanılan cihazlar ele geçirilirse ancak o zaman mesajlar okunabilir. Ki haberde de öyle olmuş. Ayrıca Signal mesajları yerel olarak depolayan bir uygulama. Mesaj paylaşması teknik olarak mümkün değil.
SpeedBeast34
Üstün
Yanlış bilgi: Signal, üçüncü taraflara veri paylaşır.
Signal benim bildiğim bilgi vermiyordu. Ona göre başka programa geçeceğim.
Sadece hesabını oluşturmak için telefon numaran gerekli onun dışında hiçbir bilgi paylaşmaz korkmana gerek yok yani.
Asılsız oluyor o tip haberler korkutma amaçlı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajların şifresi çözülemez. Signal kullanılan cihazlar ele geçirilirse ancak o zaman mesajlar okunabilir. Ki haberde de öyle olmuş. Ayrıca Signal mesajları yerel olarak depolayan bir uygulama. Mesaj paylaşması teknik olarak mümkün değil.
Bir kişi yakalanmış olabilir. Ama nasıl diğer kişiler yakalandı?
Mesajlardan kim olduklarını öğrenip o şekilde yakalamış olabilirler. Tek bir telefona fiziksel olarak erişmeleri yeterli.Bir kişi yakalanmış olabilir. Ama nasıl diğer kişiler yakalandı?
Mesajlardan kim olduklarını öğrenip o şekilde yakalamış olabilirler. Tek bir telefona fiziksel olarak erişmeleri yeterli.
Tamam'da Signal kullanıyorum ben. Ve kişilerin telefon numarası gözükmüyor. Ve istedikleri ismi yapabiliyorlar? Bunlar cahil mi isimlerini değişmemişler?
İşte burada devreye istihbarat giriyor.Tamam'da Signal kullanıyorum ben. Ve kişilerin telefon numarası gözükmüyor. Ve istedikleri ismi yapabiliyorlar? Bunlar cahil mi isimlerini değişmemişler?
Adam ötmedi ise. Nasıl buluyorlar ki anlamadım hala. İstihbarat giriyorsa Signal'de veri veriyor.