Ben inanıyorum, hatta var olduğunu biliyorum. Çünkü her insan okuduğundan farklı anlamlar çıkarıp görüş ayrılıklarına sebep olabilir ancak tılsımın ya da sihirin insanın ortak noktası olduğunu ve şüpheye yer bırakmayan bir şey olduğu için ortak nokta olduğunu düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
İnanmıyorum. Astroloji ve büyü, çok büyük bir eğlence sektörü. Tacirlerin yıllar içinde elde ettiği aldatma tekniklerini akıllıca kullanması ve belirsizlik gibi durumlardan faydalanması, ötesinde ise plasebo etkisine bağlıyorum.
Hayatımda böyle insanlar gördüm, esnaf-tüccar olup yıllarca insanla o kadar iç-içe olmuşlar ki söz sanatlarında harika bir seviyeye gelmişler. Bir tartışmada konunun piri olsanız dahi haklı yerde haksız, doğru yerde yanlış çıkarabilirler. İzin verirseniz sizi istedikleri yöne çekebilirler düşünce konusunda.
Hayatımda böyle insanlar gördüm, esnaf-tüccar olup yıllarca insanla o kadar iç-içe olmuşlar ki söz sanatlarında harika bir seviyeye gelmişler. Bir tartışmada konunun piri olsanız dahi haklı yerde haksız, doğru yerde yanlış çıkarabilirler. İzin verirseniz sizi istedikleri yöne çekebilirler düşünce konusunda.
Vadbav
Üstün
DümenBen inanıyorum, hatta var olduğunu biliyorum. Çünkü her insan okuduğundan farklı anlamlar çıkarıp görüş ayrılıklarına sebep olabilir ancak tılsımın ya da sihirin insanın ortak noktası olduğunu ve şüpheye yer bırakmayan bir şey olduğu için ortak nokta olduğunu düşünüyorum.
Loutermilch 72
Üstün
İnanmıyorum.
- Makaleler
- 1
Dümen.
Astroloji ve büyü palavradır, parası bol olup da harcamak isteyen inanabilir elbet.
Astroloji ve büyü palavradır, parası bol olup da harcamak isteyen inanabilir elbet.
Negative Sir
Uzman
Ben şahsen inanıyorum. Çünkü, islamiyette büyü vb işler yasaklanmıştır. Hatta büyücü olmak için kur'an-ı Kerim'i alıp... İşte devamı neyse, çok büyük bir günah. Bazı kişiler astroloji ile bağdaştırıp astrolojiye inanmıyorum demiş, evet astroloji gerçek değil. Sonuçta gezegenlerin hareket etmesi benim kaderimi veya hayat şartlarımı değiştirmiyor.
Büyü gerçektir hatta yaptırmak veya yapmak ikisi de aynı günaha sahiptir, fakat astroloji veya burç gerçek değildir.
Büyü gerçektir hatta yaptırmak veya yapmak ikisi de aynı günaha sahiptir, fakat astroloji veya burç gerçek değildir.
Geraltın kılıcı 58
Üstün
İnanmıyorum.Ben inanıyorum, hatta var olduğunu biliyorum. Çünkü her insan okuduğundan farklı anlamlar çıkarıp görüş ayrılıklarına sebep olabilir ancak tılsımın ya da sihirin insanın ortak noktası olduğunu ve şüpheye yer bırakmayan bir şey olduğu için ortak nokta olduğunu düşünüyorum.
Ancak beynin sınırlarını zorlayarak benzerlerini yaratabileceğimize inanıyorum.
Yeni konular
-
Frame Generation açıkken GTA Online'da gölgelenme sorunu
- Ricardo Quaresma
-
-
-
-
-
-
-