🟥 Kişilerin sorunlarını dile getirip çözüm aradıkları Şikayetvar, 2023 yılına ait verilerini yayımladı.

🔴 Şikayetvar verilerine göre 2023 yılında site, ayda 28 milyon ziyaretçiyi ağırladı ve yıl boyunca 520 bin şikâyet çözüme kavuşturuldu.

🔴 Son zamanlarda en çok şikayet artışı alan sektörler arasında Beyaz eşya 1. Sırada yer aldı. Finansal yatırım 2. Sırada, Bilgisayar ve bilgisayar bileşenleri 3. Sırada yer buldu.

🔴 Devamlı olarak en çok şikayet alan sektör internet servis sağlayıcılarından yana oldu.

🔴 En fazla arama yapılan "Merak Edilen" markalar Trendyol, Whattsapp, ve Instagram oldu.

🔴 En az şikayet alan sektörler;
Kiralık Villa-Ev, Düğün Salonları, Züccaciye Markaları, Yabancı Kahveler, Kripto Sanal-Dijital, Para Borsası oldu.
~ En fazla şikayet alan şehir İstanbul, en az şikayet alan şehir Muş oldu.

Liste yanlış.
Xiaomi listede yok :)

🟥 Kişilerin sorunlarını dile getirip çözüm aradıkları Şikayetvar, 2023 yılına ait verilerini yayımladı.

🔴 Şikayetvar verilerine göre 2023 yılında site, ayda 28 milyon ziyaretçiyi ağırladı ve yıl boyunca 520 bin şikâyet çözüme kavuşturuldu.

🔴 Son zamanlarda en çok şikayet artışı alan sektörler arasında beyaz eşya 1. sırada yer aldı. Finansal yatırım 2. sırada, bilgisayar ve bilgisayar bileşenleri 3. sırada yer buldu.

🔴 Devamlı olarak en çok şikayet alan sektör internet servis sağlayıcılarından yana oldu.

🔴 En fazla arama yapılan "merak edilen" markalar Trendyol, WhatsApp, ve Instagram oldu.

🔴 En az şikayet alan sektörler;
Kiralık villa-ev, düğün salonları, züccaciye markaları, yabancı kahveler, kripto sanal-dijital, para borsası oldu.
~ En fazla şikayet alan şehir İstanbul, en az şikayet alan şehir muş oldu.

Bence bu site o kadar gereksiz ki, her markaya şikayet var. Öyleyse hiçbir şey almamak daha iyi olacak.

Logosunda ampul olan bir şirketten şikayetçi olmak istiyorum, sebebi hırsızlık ve sömürü.

(Yanlış anlaşılma olmasın, Startup Company adlı oyunda ampul logolu bir şirket kurdum. Personelin cebinden çalıp yatırım adı altında kendi cebime atıyorum, çalışanlar sırf daha ucuza köleler gibi çalışsınlar diye az maaş verip şantaj tehdidi ile şirketimde tutuyorum ve yönetim kurulu toplandığı zaman hepsinin cebine para koyuyorum sırf beni desteklesinler diye. Kendi şirketimden şikayetçiyim yani.)