Şikayete cevap veriyorlar, mail veya arama ile ama gelişme girince aynı ilgiyi veriyorlar mı? Yoksa yeni şikayet mi girmeliyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Gelişmelere cevap veren firmalar görmüştüm daha öncesinde. Pek sanmıyorum ama bence bir deneyin. Olmazsa ayrı bir şikayet oluşturursunuz.
Gelişmelere cevap veren firmalar görmüştüm daha öncesinde. Pek sanmıyorum ama bence bir deneyin. Olmazsa ayrı bir şikayet oluşturursunuz.
Koton firma bakalım akşam tekrar açarım.
- Makaleler
- 4
Firmaya göre değişiyor. Mesela Papara’ya Şikayetvar’dan yazmıştım, hemen ulaşmışlardı bana.
@Emile A239 Yazınca birçok firma dönüş yapıyor ama altına başka bir ekleme yaptığınızda çoğu zaman dönüş yapılmıyor. Firmadan firmaya değişir tabii.
- Makaleler
- 4
O da olabiliyor. Şu ana kadar bana dönüş yapmayan firma olmadı mesela. Ki siteye sadece 2 şikayet yazmıştım. İkisinde de geri dönüş yapılmıştı. Dediğim gibi, firmaya bağlı bu durum.@Emile A239 Yazınca birçok firma dönüş yapıyor ama altına başka bir ekleme yaptığınızda çoğu zaman dönüş yapılmıyor. Firmadan firmaya değişir tabii.
Bu arada konunun cevabı olarak şunu belirtmekte fayda var. Yazdığınız her şey firmaya gidiyor. Sadece bazıları ana mesaj haricine cevap vermiyor.
Yeni şikayet açmanız mantıklı olur gibi, ana mesajlar dışında görmüyorlar.Şikayete cevap veriyorlar, mail veya arama ile ama gelişme girince aynı ilgiyi veriyorlar mı? Yoksa yeni şikayet mi girmeliyim?
Büyük bir sorun yaşamıyorsanız yüzden doksan oranla ikinci mesajlara cevap verilmez. Firma sizinle doğrudan iletişim kurmak adına telefon numarası ya da mail ile iletişim kurmak istiyor.
Samsung monitörüm için daha yeni böyle bir tecrübe yaşadım çünkü
Samsung monitörüm için daha yeni böyle bir tecrübe yaşadım çünkü