Şikayetvar'a gelişme yazınca firmaya gidiyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 562
  • Etiketler Etiketler
    gelişme
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Şikayete cevap veriyorlar, mail veya arama ile ama gelişme girince aynı ilgiyi veriyorlar mı? Yoksa yeni şikayet mi girmeliyim?

Gelişmelere cevap veren firmalar görmüştüm daha öncesinde. Pek sanmıyorum ama bence bir deneyin. Olmazsa ayrı bir şikayet oluşturursunuz.

@Emile A239 Yazınca birçok firma dönüş yapıyor ama altına başka bir ekleme yaptığınızda çoğu zaman dönüş yapılmıyor. Firmadan firmaya değişir tabii.
O da olabiliyor. Şu ana kadar bana dönüş yapmayan firma olmadı mesela. Ki siteye sadece 2 şikayet yazmıştım. İkisinde de geri dönüş yapılmıştı. Dediğim gibi, firmaya bağlı bu durum.

Bu arada konunun cevabı olarak şunu belirtmekte fayda var. Yazdığınız her şey firmaya gidiyor. Sadece bazıları ana mesaj haricine cevap vermiyor.

Büyük bir sorun yaşamıyorsanız yüzden doksan oranla ikinci mesajlara cevap verilmez. Firma sizinle doğrudan iletişim kurmak adına telefon numarası ya da mail ile iletişim kurmak istiyor.

Samsung monitörüm için daha yeni böyle bir tecrübe yaşadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…