Detaylar
Kim cevapladı?Hiç izlemediyseniz alınır. Eğer hikayesini bilmiyorsanız spoiler yemediyseniz hala kesinlikle alınır. Çünkü oyunun tarzdından öte farklı bir yapım.
Hiç izlemediyseniz alınır. Eğer hikayesini bilmiyorsanız spoiler yemediyseniz hala kesinlikle alınır. Çünkü oyunun tarzdından öte farklı bir yapım.
Hiç izlemedim Türkçe yama var mı bu oyun için.
Selamlar oyunsever dostlarım,
Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Silent Hill 2
Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.
Proje Yöneticisi
AYS
Developer
Story Master & Nutch
Asıl Çevirmen
Ayşenur Özdemir(Ays)
Çevirmen
Başak
Vico
Alesta
Grimes
Grazılola
Nutch
YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA
WEBSİTE: www.hangarceviri.com
DİSCORD: discord.gg/hangar
YAMA KURULUMU NASIL YAPILIR?
SH2AYS...
Proje Yöneticisi
AYS
Developer
Story Master & Nutch
Asıl Çevirmen
Ayşenur Özdemir(Ays)
Çevirmen
Başak
Vico
Alesta
Grimes
Grazılola
Nutch
SH2AYS...
- hangarçeviri
- silent hill silent hill 2 türkçe türkçe yama yama
- Forum: Tamamlanmış Yerelleştirmeler
@hangarçeviri Hocalarım çevirmiş.
Selamlar oyunsever dostlarım,
Proje Yöneticisi
AYS
Developer
Story Master & Nutch
Asıl Çevirmen
Ayşenur Özdemir(Ays)
Çevirmen
Başak
Vico
Alesta
Grimes
Grazılola
Nutch
SH2AYS...
- hangarçeviri
- silent hill silent hill 2 türkçe türkçe yama yama
- Forum: Tamamlanmış Yerelleştirmeler
@hangarçeviri hocalarım çevirmiş.
Teşekkürler dostum.
Silent Hill devam oyunları remake gelir mi sizce.
Rica ederim. Hocam hikayeler birbirinden bağımsız diye biliyorum. Açıkçası en vurucu ve farklı yapıya sahip hikayesi bu o yüzden bunu önce remake haline getirmişlerdir. Gelebilir ama 2 kadar aynı tadı verir mi bilemem. Şu an Silent Hill F adında oyun duyurulmuştu ona bakabilirsiniz. Silent Hill adını taşıyor sadece kasaba falan aynı değil ama yine de fena gözükmüyor.Teşekkürler dostum.
Silent Hill devam oyunları remake gelir mi sizce.
Rica ederim. Hocam hikayeler birbirinden bağımsız diye biliyorum. Açıkçası en vurucu ve farklı yapıya sahip hikayesi bu o yüzden bunu önce remake haline getirmişlerdir. Gelebilir ama 2 kadar aynı tadı verir mi bilemem. Şu an Silent Hill F adında oyun duyurulmuştu ona bakabilirsiniz. Silent Hill adını taşıyor sadece kasaba falan aynı değil ama yine de fena gözükmüyor.
Konami güzel bir firma sesegel Hasan mustanb abinin repliği geldi aklıma pusa Konami diyordu çok seviyoruz çok oyunu oynadım Konami'nin pes serisi filan.
Keşke pes serisi bittirmeseydi.
Kesinlikle alınır. Orijinalinden kötü diyorlar ama kesinlikle saçmalık ve nostalji gözlüğü takanların yapabileceği bir yorum. Ben dürüst olayım hiç korku türüne alışık olmamışımdır. Hayatımda hatta Until Dawn dışında bir korku oyunu bitirdiğimi hatırlamıyorum. Ancak Silent Hill 2 hikaye ve korkuyu öyle harmanlıyor ki korku bir tehdit olmuyor o kadar. Bu tür oyunlara yatkınsanız Alan Wake II önerimdir...
Alınır.Merhaba dostlar,
Ben hiç böyle bir tarz oyun oynamadım sizce alınır mı? Oyun bulamadığım için böyle bir seri başlamak istiyorum. Türkçe yama önerdiğiniz var mı?
- Makaleler
- 7
SH2'nin devam oyunu yok gibi bir sey. SH1 ile SH3 baglantili hikayelerdi, SH2 ise ara oyun olarak cikti ve hikayesi kendine ozel. Bu yuzden seriye baslangic icin guzel bir oyun. Diger oyunlara da remake yaparlar diye dusunuyorum, tabii vakti gelince. SH2 Remake fena satmadi.
Gerekenleri diger arkadaslar soylemisler. Bunlara ek olarak da sunu belirteyim, SH2 Remake'in optimizasyonu pek harika degil (yururken stutter girmesi) ve grafiksel olarak da birkac puruzu (kalitesiz Lumen yansimalar ve isiklandirma, ghosting vs.) var. Bunu bilerek oyuna baslayin.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-