Yakın zamanda farklı bir çeviri grubu ve sizin şu an GRIS yamanızı yükledim. Çeviri gruplarının kullandığı(Anonymous hariç) uygulamalarını Kaspersky her türlü siliyor. Yeni arayüzünde uygulamaları istisnalara eklemek daha yorucu ve eklememe rağmen yine de bu dosyaları siliyor.

GRIS yaması için uygulama olmadan yamayı tekrar yayınlama imkanınız varsa çok güzel olur. Benzer şey bu uygulamayı kullanan yamalar için de yapılırsa güzel olur. Sadece korumayı duraklatarak işlem yapabiliyorum.

Eki Görüntüle 107427

Eki Görüntüle 107428

Testleri galiba siz veya başkası yapmış. Kendim tekrar analiz ettirdim. Onları da bırakayım.

Ayrıca sayfalardaki Virüs total bağlantılarını eklemiyorsunuz. Sadece görsel olarak gözüküyor.

Eki Görüntüle 107423
Dosya yapısından kaynakla Kapersky böyle buluyor baktığınızda dosya gayet temiz. Dilerseniz discord üzerinden iletişime geçin direkt dosya olarak paylaşabilirim.

Dishonored 2 Türkçe yama yapar mısınız?
Yaması var diye biliyorum. İyi değilse gerçekten bakılabilir.

Dosya yapısından kaynakla Kaspersky böyle buluyor baktığınızda dosya gayet temiz. Dilerseniz Discord üzerinden iletişime geçin direkt dosya olarak paylaşabilirim.

Game Pass ve Epic Games gibi platformlarda oyunun sürümünden kaynaklı çalışmıyor.

Yama sahibine ulaşmanız mümkünse güncellenmesi ve uyarlanması konusunda yardımcı olabiliriz.
Yapan ekip bu.

Yapan ekip bu.
Epic ve Game Pass dosya entegrasyonunu kabul etmediği için desteklemiyor olabilir.

1.oyunu Türkçe yamayla Game Pass'ten bitirmiştim. 2.oyunun kabul etmemesi gibi bir durum olabiliyor mu?
Elbette, bazen aynı oyunların devamında farklı oyun motorları tercih edilebiliyor. Açıkçası oyunu pek bilmiyorum. Ama teknik kısımda her oyunun bu bir seri olsa bile oyun motoru değişiklik gösterebiliyor.

Dosya yapısından kaynakla Kapersky böyle buluyor baktığınızda dosya gayet temiz. Dilerseniz discord üzerinden iletişime geçin direkt dosya olarak paylaşabilirim.

Korumayı kapatıp yükledim. Sorun yok ESET vb. bir şey bulmadığından güvendim. Sadece basit kullanıcı bu konuda sorun yaşarsa büyük ihtimalle uğraşmayacaktır. Kurulumlu sunacaksanız da Kaspersky bu dosyaları iletip güvenli şekilde bleirlemesini sağlayabilirsiniz. Fiyatlarından dolayı Norton, Kaspersky ülkemizde çok kullanılıyor.

Korumayı kapatıp yükledim. Sorun yok ESET vb. bir şey bulmadığından güvendim. Sadece basit kullanıcı bu konuda sorun yaşarsa büyük ihtimalle uğraşmayacaktır. Kurulumlu sunacaksanız da Kaspersky bu dosyaları iletip güvenli şekilde bleirlemesini sağlayabilirsiniz. Fiyatlarından dolayı Norton, Kaspersky ülkemizde çok kullanılıyor.
Bazı yamalarda güvenlik önlemi alıyoruz sadece genel olarak yalnızca oyun dosyası parçası şeklinde paylaşıyoruz.

Çok kapsamlı bir çeviri ekibisiniz üniversite mezunu çevirmenleriniz var mış ama yamaları ücretsiz yapıyorsunuz sıkıntı olmuyor mu bu durum?