Bluetooth kulaklık alacağım ama AirPods gibi olmayan bir kulaklık ve uygun fiyatlı 500-600'ü geçmezse, ne kadar uygun bir şey olursa iyi olur. Alacağım telefonda POCO X6 Pro, Xiaomi Buds 4 Active alma fikri vardı aklımda ama emin olamadım uyumlu olur diye düşündüm. Önerebileceğiniz hangi kulaklıklar var?
Tavsiyem şu yönde, ben bu fiyat bandında her türlü ANC'si vs. olması sebebiyle bu kulaklığı önermeye devam ediyorum.
Hepsiburada'da boş yeni bir hesap oluşturun kendinize, 1 TL'ye 1 aylık premium alın, kargo ücreti ödemeyin.
Kulaklığı sepete ekleyin, ilk siparişinizde (yeni hesap olduğu için sorun yok) "SELAM100" kodunu kullanın, 100TL indirim alın. Öyle 590 TL'ye gelmiş oluyor her şeyiyle, size uyar mı?
Tavsiyem şu yönde, ben bu fiyat bandında her türlü ANC'si vs. olması sebebiyle bu kulaklığı önermeye devam ediyorum.
Hepsiburada'da boş yeni bir hesap oluşturun kendinize, 1 TL'ye 1 aylık premium alın, kargo ücreti ödemeyin.
Kulaklığı sepete ekleyin, ilk siparişinizde (yeni hesap olduğu için sorun yok) "selam100" kodunu kullanın, 100TL indirim alın. Öyle 590 TL'ye gelmiş oluyor her şeyiyle, size uyar mı?