Bluetooth kulaklık alacağım ama AirPods gibi olmayan bir kulaklık ve uygun fiyatlı 500-600'ü geçmezse, ne kadar uygun bir şey olursa iyi olur. Alacağım telefonda POCO X6 Pro, Xiaomi Buds 4 Active alma fikri vardı aklımda ama emin olamadım uyumlu olur diye düşündüm. Önerebileceğiniz hangi kulaklıklar var?
Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe birazcık yükselirse T13 ANC olabilir,
O da vardı aklıma önerenleri gördümde biraz daha uygun bir şey olsa güzel olacak.
Tavsiyem şu yönde, ben bu fiyat bandında her türlü ANC'si vs. olması sebebiyle bu kulaklığı önermeye devam ediyorum.O da vardı aklıma önerenleri gördümde biraz daha uygun bir şey olsa güzel olacak.
Hepsiburada'da boş yeni bir hesap oluşturun kendinize, 1 TL'ye 1 aylık premium alın, kargo ücreti ödemeyin.
Kulaklığı sepete ekleyin, ilk siparişinizde (yeni hesap olduğu için sorun yok) "SELAM100" kodunu kullanın, 100TL indirim alın. Öyle 590 TL'ye gelmiş oluyor her şeyiyle, size uyar mı?
Tavsiyem şu yönde, ben bu fiyat bandında her türlü ANC'si vs. olması sebebiyle bu kulaklığı önermeye devam ediyorum.
Hepsiburada'da boş yeni bir hesap oluşturun kendinize, 1 TL'ye 1 aylık premium alın, kargo ücreti ödemeyin.
Kulaklığı sepete ekleyin, ilk siparişinizde (yeni hesap olduğu için sorun yok) "selam100" kodunu kullanın, 100TL indirim alın. Öyle 590 TL'ye gelmiş oluyor her şeyiyle, size uyar mı?
Eki Görüntüle 44186
Baska bir kulaklık bulamazsam dediğin gibi yapacağım teşekkürler mantıklıymış.
Bu fiyat bandında tek başına üstünlük kurduğunu düşünüyorum, alacağınız kulaklık şimdiden hayırlı olsun, rica ederim.Baska bir kulaklık bulamazsam dediğin gibi yapacağım teşekkürler mantıklıymı.
hocam hesabım var ama hiç premium kampanyasına katılmadım. Eski hesap ile premium yaparsam da 100tl lik indirimi alabilir miyim?Bu fiyat bandında tek başına üstünlük kurduğunu düşünüyorum, alacağınız kulaklık şimdiden hayırlı olsun, rica ederim.