Kadir Tınaz 1
Başarılı
Arkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarı her açtığımda bir site açılıyor Malwarebytes ile taratıyor ve temizliyorum yine tekrarlanıyor. Yardımcı olur musunuz?
Güvenli modda açtım pc'yi tarattım yine aynı virüsü buldu temizledi. Sonuç yine aynı. Uzantıları'da kaldırdım.Bilgisayarı güvenli moda alıp, taramayı o şekilde yapın, bir de internet tarayıcına uzantı eklemiş olabilir, kontrol edip kaldırın.
Denedim hocam değişmedi sonuç.
Ben olsam format atarım, ileride sıkıntı çıkmaması için ve bütün şifrelerinizi değiştirin.
PC'de lisanslı ESET yüklü hocam. ESET'le tarattım bulamadı. Kaspersky'i daha önce aynı sorun için kullanmıştım o bulmuştu şimdi 3. bir antivirüs yazılımı yüklersem sorun çıkmaz mı?
Sadece "PUP" yazan bir tespit icin format atmak oldukca sacma olur zaten. Haftada 1 duzenli format atmaya baslarsin sonra. PUP tespiti cok yaygin sekilde yasanabiliyor. PUP virus demek degildir, Potansiyel Istenmeyebilecek Program demektir.PC'de lisanslı ESET yüklü hocam. ESET'le tarattım bulamadı. Kaspersky'i daha önce aynı sorun için kullanmıştım o bulmuştu şimdi 3. bir antivirüs yazılımı yüklersem sorun çıkmaz mı?