Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Hayır. Mümkün değil.
Yamaner
Çalışkan
Nasıl neden?
- Makaleler
- 62
Sildiğinizde bir daha bulamazsınız.
Yamaner
Çalışkan
Mesajı sağ tık yapıp silmedim sadece başka kişilerle konuşmalarımdan dolayı sohbet kayboldu normal de yazışmalarımız duruyor.
- Makaleler
- 62
Sohbeti sildiyseniz mesajlarla geri açabilirsiniz. Sadece o kişinin profiline gelip mesaj tuşuna tıklayın.Mesajı sağ tık yapıp silmedim sadece başka kişilerle konuşmalarımdan dolayı sohbet kayboldu normal de yazışmalarımız duruyor.
Örneğin burada sohbeti sildiğim birisinin profili. Mesaj tuşuna tıkladığımda mesajlar yükleniyor.
Yamaner
Çalışkan
Tamam işte kişinin profilini bulamıyorum hesabının ismini de hatırlamıyorum birkaç yıl oldu. Verilerimi talep etsem bulabilir miyim?Sohbeti sildiyseniz mesajlarla geri açabilirsiniz. Sadece o kişinin profiline gelip mesaj göndere tıklayın.
- Makaleler
- 62
O zaman iş zorlaşır. Verilerinizi talep ettiğinizde bulabilirsiniz belki dediğiniz gibi.Tamam işte kişinin profilini bulamıyorum hesabının ismini de hatırlamıyorum birkaç yıl oldu. Verilerimi talep etsem bulabilir miyim?
Vadbav
Başarılı
Yukarda mesaj arama kısmına aradığın spesifik kelimeyi yaz ordan bulursun mesaj silinmediyse çıkar.Merhaba, eski bir hesabın önemli mesajlarını bulmam lazım ancak hesabının ismini hatırlamıyorum verilerimi talep etsem tüm yazışmalarım çıkar mı?
Yamaner
Çalışkan
Kanka karşı tarafın ismini unuttum profil ismini onu bilmeden mesajlara ulaşamam.Yukarda mesaj arama kısmına aradığın spesifik kelimeyi yaz ordan bulursun mesaj silinmediyse çıkar.