Yamaner Çalışkan Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 27 Nisan 2025 #1 Merhaba, eski bir hesabın önemli mesajlarını bulmam lazım ancak hesabının ismini hatırlamıyorum verilerimi talep etsem tüm yazışmalarım çıkar mı?
Merhaba, eski bir hesabın önemli mesajlarını bulmam lazım ancak hesabının ismini hatırlamıyorum verilerimi talep etsem tüm yazışmalarım çıkar mı?
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 27 Nisan 2025 #2 Hayır. Mümkün değil. Artı 0 Eksi
KS KS Yamaner Çalışkan Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 27 Nisan 2025 #3 Afterbyte dedi: Hayır. Mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl neden? Artı 0 Eksi
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 27 Nisan 2025 #4 Yamaner dedi: Nasıl neden? Genişletmek için tıkla... Sildiğinizde bir daha bulamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Yamaner Çalışkan Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 27 Nisan 2025 #5 Quezzy dedi: Sildiğinizde bir daha bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mesajı sağ tık yapıp silmedim sadece başka kişilerle konuşmalarımdan dolayı sohbet kayboldu normal de yazışmalarımız duruyor. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Sildiğinizde bir daha bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Mesajı sağ tık yapıp silmedim sadece başka kişilerle konuşmalarımdan dolayı sohbet kayboldu normal de yazışmalarımız duruyor.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 27 Nisan 2025 #6 Yamaner dedi: Mesajı sağ tık yapıp silmedim sadece başka kişilerle konuşmalarımdan dolayı sohbet kayboldu normal de yazışmalarımız duruyor. Genişletmek için tıkla... Sohbeti sildiyseniz mesajlarla geri açabilirsiniz. Sadece o kişinin profiline gelip mesaj tuşuna tıklayın. Örneğin burada sohbeti sildiğim birisinin profili. Mesaj tuşuna tıkladığımda mesajlar yükleniyor. Artı 0 Eksi
Yamaner dedi: Mesajı sağ tık yapıp silmedim sadece başka kişilerle konuşmalarımdan dolayı sohbet kayboldu normal de yazışmalarımız duruyor. Genişletmek için tıkla... Sohbeti sildiyseniz mesajlarla geri açabilirsiniz. Sadece o kişinin profiline gelip mesaj tuşuna tıklayın. Örneğin burada sohbeti sildiğim birisinin profili. Mesaj tuşuna tıkladığımda mesajlar yükleniyor.
KS KS Yamaner Çalışkan Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 27 Nisan 2025 #7 Quezzy dedi: Sohbeti sildiyseniz mesajlarla geri açabilirsiniz. Sadece o kişinin profiline gelip mesaj göndere tıklayın. Genişletmek için tıkla... Tamam işte kişinin profilini bulamıyorum hesabının ismini de hatırlamıyorum birkaç yıl oldu. Verilerimi talep etsem bulabilir miyim? Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Sohbeti sildiyseniz mesajlarla geri açabilirsiniz. Sadece o kişinin profiline gelip mesaj göndere tıklayın. Genişletmek için tıkla... Tamam işte kişinin profilini bulamıyorum hesabının ismini de hatırlamıyorum birkaç yıl oldu. Verilerimi talep etsem bulabilir miyim?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 27 Nisan 2025 #8 Yamaner dedi: Tamam işte kişinin profilini bulamıyorum hesabının ismini de hatırlamıyorum birkaç yıl oldu. Verilerimi talep etsem bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O zaman iş zorlaşır. Verilerinizi talep ettiğinizde bulabilirsiniz belki dediğiniz gibi. Artı 0 Eksi
Yamaner dedi: Tamam işte kişinin profilini bulamıyorum hesabının ismini de hatırlamıyorum birkaç yıl oldu. Verilerimi talep etsem bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O zaman iş zorlaşır. Verilerinizi talep ettiğinizde bulabilirsiniz belki dediğiniz gibi.
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.797 Çözümler 6 Beğeniler 1.265 27 Nisan 2025 #9 Yamaner dedi: Merhaba, eski bir hesabın önemli mesajlarını bulmam lazım ancak hesabının ismini hatırlamıyorum verilerimi talep etsem tüm yazışmalarım çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yukarda mesaj arama kısmına aradığın spesifik kelimeyi yaz ordan bulursun mesaj silinmediyse çıkar. Artı 0 Eksi
Yamaner dedi: Merhaba, eski bir hesabın önemli mesajlarını bulmam lazım ancak hesabının ismini hatırlamıyorum verilerimi talep etsem tüm yazışmalarım çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yukarda mesaj arama kısmına aradığın spesifik kelimeyi yaz ordan bulursun mesaj silinmediyse çıkar.
KS KS Yamaner Çalışkan Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 1 27 Nisan 2025 #10 Vadbav dedi: Yukarda mesaj arama kısmına aradığın spesifik kelimeyi yaz ordan bulursun mesaj silinmediyse çıkar. Genişletmek için tıkla... Kanka karşı tarafın ismini unuttum profil ismini onu bilmeden mesajlara ulaşamam. Artı 0 Eksi
Vadbav dedi: Yukarda mesaj arama kısmına aradığın spesifik kelimeyi yaz ordan bulursun mesaj silinmediyse çıkar. Genişletmek için tıkla... Kanka karşı tarafın ismini unuttum profil ismini onu bilmeden mesajlara ulaşamam.