Moderasyon ekibi bir mesajı silerse, mesajın silinme sebebinin altına silinen mesajı belirtirse daha iyi olur. 20 mesajımın olduğu konuda 1 mesajım silinirse, hangisi olduğunu anlamamız oldukça zor oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 35 Eksi
Kullanıcı rapor sistemini kullanarak silinen mesajını öğrenebilir.
Rapor sistemiyle uğraşmak yerine mesajı sizin attığınız raporda görsek daha kolay olur, neden boşuna rapor sistemini rahatsız etmek zorundayız?
Veya ben neden cezaya itiraz için mesaja rapor atıyorum? Bunu da halletmek lazım.

Moderasyon ekibi bir mesajı silerse, mesajın silinme sebebinin altına silinen mesajı belirtirse daha iyi olur. 20 mesajımın olduğu konuda 1 mesajım silinirse, hangisi olduğunu anlamamız oldukça zor oluyor.
Kesinlikle destekliyorum sonra gelip mesajı sildirttin diye yaygara yapıyorlar Halbuki mod ekibi müdahale ediyor derdini anlatamıyorsun

Kullanıcı rapor sistemini kullanarak silinen mesajını öğrenebilir.
O zaman kullanıcı tarayıcıdan açabilir. Neden mobil uygulama gelistirilecek? Biraz zorlayarak 10 örnek daha çıkarırım.

Ayda yılda bir olan bir şey olsa geliştirme maliyetini tutmaz ama konuda bahsedilen olayı doğru anladıysam yeterince sık yaşanan bir olay.

Uyari verilmeden mesaj silinince mesajınız silindi diye bildirim geliyordu diye hatırlıyorum. Bildirim bu kadar. Uyarı alınca olduğu gibi bir konuşma baslamadigi için dımdızlak ortada kalıyorsunuz.