Merhabalar. Technopat Sosyal hesabımı silmiştim, acaba silinen hesap geri açılabiliyor mu çünkü Sosyal kurallarında hesap silinse dahi 2. hesap yasak, buna göre ilk hesap da geri açılamıyorsa Technopat tamamen bitmiş oluyor benim için. Bir de hesabı tam manasıyla silmedikleri, sadece anonim hesaba çevirdikleri için geri getirmenin mümkün olacağını düşünüyorum. Bir bilginiz var mı acaba?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yok, açmıyorlar. Kullanım sözleşmesinde de ilgili madde mevcut.Merhabalar. Technopat Sosyal hesabımı silmiştim, acaba silinen hesap geri açılabiliyor mu çünkü Sosyal kurallarında hesap silinse dahi 2. hesap yasak, buna göre ilk hesap da geri açılamıyorsa Technopat tamamen bitmiş oluyor benim için. Bir de hesabı tam manasıyla silmedikleri, sadece anonim hesaba çevirdikleri için geri getirmenin mümkün olacağını düşünüyorum. Bir bilginiz var mı acaba?
Bu forumda da geçerli bir kural bu arada.
Yok, açmıyorlar. Kullanım sözleşmesinde de ilgili madde mevcut.Merhabalar. Technopat Sosyal hesabımı silmiştim, acaba silinen hesap geri açılabiliyor mu çünkü Sosyal kurallarında hesap silinse dahi 2. hesap yasak, buna göre ilk hesap da geri açılamıyorsa Technopat tamamen bitmiş oluyor benim için. Bir de hesabı tam manasıyla silmedikleri, sadece anonim hesaba çevirdikleri için geri getirmenin mümkün olacağını düşünüyorum. Bir bilginiz var mı acaba?
O zaman Technopat Sosyal tamamen bitti benim içinYok, açmıyorlar. Kullanım sözleşmesinde de ilgili madde mevcut.
Hesap ban yemiştir, hesapta cezalar fazladır ve bunun üzerine kullanıcı uyanıklık yapıp mevcut hesabını kapatıp yeni hesap açabilir.2. Hesaba izin verilmemesi ve kapatılan hesabın tekrar açılmamasının nasıl bir sebebi var?
Hocam bunun içinse eğer gerçekten saçma bence. Çünkü kapatılan hesabın ceza geçmişine bakmanın o kadar zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bence Sosyalde herkesin kredisi 1 hesap.Hesap ban yemiştir, hesapta cezalar fazladır ve bunun üzerine kullanıcı uyanıklık yapıp mevcut hesabını kapatıp yeni hesap açabilir.
Çoklu hesap açmanın önüne geçmek içindir. Hem tanımam yeni hesap açarsa, hesabı siler başka hesap açar belki troll biriydi bilemeyiz. Bunun gibi bir sürü şey için önlem amaçlıdır. Ben örnek verdim sadece yalnızca örnek verdiğimden fazlasıyla önemli mesele olabilir.Hocam bunun içinse eğer gerçekten saçma bence. Çünkü kapatılan hesabın ceza geçmişine bakmanın o kadar zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bence Sosyalde herkesin kredisi 1 hesap.
Yaşar Portakal
Başarılı
Kamu kurumu mu bu ne böyle? Altı üstü bilgi paylaştığın bir forum. Bu kadar katı kurallara gerek var mı? Ceza gerektiren işlem yaparsa verirsin cezasını 3-5 güne düzelir gelir. Hesabını silmek isterse siler, açmak isterse açar. Garip garip işler.
Aslına bakarsanız bana da saçma geliyor ama ne yapalım. Daha öncesinde hesap silme de yoktu.Kamu kurumu mu bu ne böyle? Altı üstü bilgi paylaştığın bir forum. Bu kadar katı kurallara gerek var mı? Ceza gerektiren işlem yaparsa verirsin cezasını 3-5 güne düzelir gelir. Hesabını silmek isterse siler, açmak isterse açar. Garip garip işler.
Forum yetkililerine bilet açmayı deneyin, durumu açıklayın. Yardımcı olurlar. Ben bu hesabımı kapatmıştım mesela. Ama durumu açıkladım ve hesabımı eskisi gibi kullanabiliyorum. Hesap birleştirme oldu gerçi.
Yeni konular
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon