SIM kart kaybolursa yeni kart verilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hElioss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 158
  • Etiketler Etiketler
    sim

hElioss

Başarılı
Selam, önceden Türk Telekom kullanıyordum ve bugün hattımı Vodafone'a taşıdım. Yolda giderken hattımı düşürdüğümü fark ettim. Tekrar gitsem yeni bir hat verirler mi?

Yeni bir sim temin ederler fakat ücretsiz verir mi emin değilim. Acilen o simi bloke ettirmelisiniz, daha sonrasında hat taşıma işleminı başlatırlar. Her halükarda iletişime geçmek durumundasınız.

Ücretsiz verir mi emin değilim fakat o simi bloke ettirmelisiniz, daha sonrasında hat taşıma işleminı başlatırlar. Her halükarda iletişime geçmek durumundasınız.
numaramı mı bloke ettirmeliyim yani

Müşteri hizmetlerini arayabilirsin istersen her an. Kolay gelsin. Sonuca erdiğinde, süreç ile ilgili bilgi verirsen sevinirim. Öğrenmiş oluruz.

Müşteri hizmetlerini arayabilirsin istersen her an. Kolay gelsin. Sonuca erdiğinde, süreç ile ilgili bilgi verirsen sevinirim. Öğrenmiş oluruz.
Hocam şimdi aradım konuştum şubeye gidip 100 ila 250 TL arasında bir ödeme yapıp aynı numaranın yedeği alınabiliyormuş düşen hat da iptal oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…