Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?
Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?
Hocam peki şimdi aklıma geldi bazıları Type-C bölümünde USB Killer ile akım vererek cihazı bozuyorlar böyle bir şey SIM kart üzerinden mümkün mü? Boyut gibi dış etkenleri saymazsak.
Zaten boyut gibi şeyler olmadan olabilir mi diye düşündüm. Tabii ki belli etmeden olmaz ama merak ettim sadece SIM kart girişleri hakkında fazla bir şey bilmiyorum açıkçası.