Detaylar
Kim cevapladı?Koyabilir ya da koyamaz önemli değil. Cihaza etki etmez.Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?
dewberry
Üstün
.vcf kisiler dosyalari bile sigmiyor. Maksimum 8KB ile 512KB arasinda depolama boyutu.Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?
YAni HAYIR!
erdym
Üstün
Ben bir ara telefonumu yanlışlıkla SIM kartı ile beraber telefoncuya teslim etmiştim. Telefoncu veya herhangi biri, SIM kartın içine zararlı yazılım koyabilir mi?
Koyduğun virüsün kapasiteside anca o SIM kart kadar olur tuşlu telefonu bile etkilemez.
Vcf kisiler dosyalari bile sigmiyor. Maksimum 8KB ile 512KB arasinda depolama boyutu.
Yani hayır!
Hocam peki şimdi aklıma geldi bazıları Type-C bölümünde USB Killer ile akım vererek cihazı bozuyorlar böyle bir şey SIM kart üzerinden mümkün mü? Boyut gibi dış etkenleri saymazsak.
dewberry
Üstün
Hayir.Koyduğun virüsün kapasiteside anca o SIM kart kadar olur tuşlu telefonu bile etkilemez.
Hocam peki şimdi aklıma geldi bazıları Type-C bölümünde USB Killer ile akım vererek cihazı bozuyorlar böyle bir şey SIM kart üzerinden mümkün mü?
erdym
Üstün
Neden ki SIM kart girişleri çift yönlü çalışmıyorlar mı?
dewberry
Üstün
Yahu SIM kartin neresine o devreyi kuracaksiniz?Neden ki SIM kart girişleri çift yönlü çalışmıyorlar mı?
Boyle bir devre kurulmasi lazim USB killer icin.
erdym
Üstün
Zaten boyut gibi şeyler olmadan olabilir mi diye düşündüm. Tabii ki belli etmeden olmaz ama merak ettim sadece SIM kart girişleri hakkında fazla bir şey bilmiyorum açıkçası.
Thanos
Üstün
SIM kartın hafızası çok düşük. Bir virüsün boyutu düşünüldüğünde mümkün görünmüyor. Aynı zamanda bunlar için ileri bilgi lazım. Neredeyse imkansız.
Kısacası bir telefoncunun yapması mümkün değil.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-