Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
Sunucu tabanlı oyunlar kırılamaz.
SadeceZinzap
Uzman
Bir ara konu görmüştüm FIFA'nın bir sürümünü bilmem kaç yıl sonra kırmışlardı aslında imkansız değil ama çok zor, sorunun cevabı evet var.
Rogue
Uzman
Aslında Atomic Heart torrent'te var ama dev build olarak var. Ben ilk çıktığı gün indirmiştim hatta. Oynayabilirsin ama çökme, bug vs. yaşayabilirsin tam sürüm olmadığı için. Yine de denemeye değer.Lost Judgment ve Atomic Heart listemde olan oyunlardı, kırılmadığını bilmiyordum hüngür hüngür ağlıyorum şu an.
Evet bazı mobil oyunlar bile kırılmıyor artık. Artık ekledikleri korumanın korumanın zorluğundan mı yoksa dava işleri cart curt mu bilmiyorum ama dayanamayıp 329 TL vererek aldım Hitman'ı en sonunda.Mobile çıkan PC portu oyunlar da kırılmıyor. RDR1 çıktığı hafta kırıldı fakat Hitman: Absolution hala kırılmadı.
En son Mafia4'e 20 lirayı basıp account aldım, 14 chapterdı zaten 2000tl verilmezdi asla, çok beğendim ve umarım aynı motorlan WWII oyunları yaparlar.
mauroicardi9
Uzman
Ben de o şekilde oynamaya çalıştım ama Denuvo koruması olduğu için bir türlü oynayamadım. İlk girişten sonra sürekli hata verdi.En son Mafia4'e 20 lirayı basıp account aldım, 14 chapterdı zaten 2000tl verilmezdi asla, çok beğendim ve umarım aynı motorlan WWII oyunları yaparlar.
İtemsatış sitesinden garantili diyenlerden alabilirsin hesabı, forumda özel mesaj atma olsa verirdim hesabın şifresini sana ama yok. İstersen emailini yaz buraya ona atayım.Ben de o şekilde oynamaya çalıştım ama Denuvo koruması olduğu için bir türlü oynayamadım. İlk girişten sonra sürekli hata verdi.
Nasıl kırılıyor anlamıyorum. Bunların bilgisayarı nasıl bir şeyse artık?
Hala daha Call of Duty Modern Warfare 2019 kırığını bulamazsınız, en azından hikaye modu için.
Rogue
Uzman
O eskidendi artık var, hepsinin torrenti çıktı. MW 2019, MW2-3, Cold War, Vanguard, Black Ops 6.Hala daha Call of Duty Modern Warfare 2019 kırığını bulamazsınız, en azından hikaye modu için.